brat_John написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите цени на газта и бензина???
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
stivst написа:Може да не вярвате, но в Ловеч цената на газта не мърда от 1,08 лв. Тази сутрин на път за работа отново се уверих. И бедата е, че явно има договорка. Така е на всички бензиностанции в града...FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Да им таковам договорките аз - имам кола и на едното и на другото и на третото гориво - а скоро ще имам и на четвъртото - като не ми излиза под еди си колко лева 100 километра с едното гориво - няма да им го купувам и толкова. То сега дали ще си на пропан-бутан или 95 като го сметнеш в пари - на бензин ти излиза по-евтино - при мен например 8,78 лв, а на газ 9,18 лв за 100 км. Ако се навием и минем всички малко на бензинец (тъкмо полезен за хладното време) и не им го купуваме, а да им залежават количествата - да видиш как ще го намалят и под 90 стотинки пропана. СТАЧКА !!!
Коментар
-
gicho
в Асеновград е 1.00лв. на Shell, обаче на Петрол между Асеновград и Пловдив в 20л бутилка ми напълниха 25л. и това ако не е ЧУДО, който не вярва в чудеса да иде там и да се увери!!!
Коментар
-
Извинявам се - сигурно съм бил в лошо настроение, и все пак не съм се опитвал да се заяждам - споделям, че почва да ми прави впечатление всеобщото вайкане. Правя отделна тема по въпроса за да не се отклоняваме от темата за цената на газта, която е изкуствено надвишена. В темата дали лужат колонките се чувствайте поканени да ме оплюете и да ми разкажете дали сте хващали някъде да ви лъжата ама доказано, а не с предполагане само.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар