На истинския Лукойл (не петролския) цената на горивата е винаги няколко стотинки по надолу,а и са по качествени
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите цени на газта и бензина???
Collapse
X
-
Orcinus
Колеги, а само аз ли си задавам въпроса какво стана с акциза на пропан бутана за битови нужди, нали трябваше да отпадне от 1 юли???
Коментар
-
divaka написа:Я хората, които карат дизел да ме светнат колко струва в момента, че като се върна в БГ ще карам дизел и искам да си направя сметка за парите, които ще ми трябват за море :Dhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
divaka написа:Я хората, които карат дизел да ме светнат колко струва в момента, че като се върна в БГ ще карам дизел и искам да си направя сметка за парите, които ще ми трябват за море :DFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
sachma написа:То както е тръгнала работата с тази газ, аз май няма да имам файда от слагането на газова бутилка, а вече бях приготвил парите...1.04 газ на 1.87 А92...колко,3-4лв/100км??? май не се пести вече толкова от газ...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Forsaken написа:По най-нови данни Лукойл разпродават държавния резерв, чието качество е доста занижено и затова слагат добавки! Внимавайте! Аз вече изгорях с некачествен бензин!http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Paparac написа:Колеги, а само аз ли си задавам въпроса какво стана с акциза на пропан бутана за битови нужди, нали трябваше да отпадне от 1 юли???VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Dodo 155 написа:Forsaken написа:По най-нови данни Лукойл разпродават държавния резерв, чието качество е доста занижено и затова слагат добавки! Внимавайте! Аз вече изгорях с некачествен бензин!no pain no pain
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар