Ами защо трябва отпада като могат управниците и да си траят.... А пък и ще почнат едни далавери.... На всеки ще му се иска да кара с по-ефтината газ.... Та може и за това да си траят
FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Я хората, които карат дизел да ме светнат колко струва в момента, че като се върна в БГ ще карам дизел и искам да си направя сметка за парите, които ще ми трябват за море :D
Я хората, които карат дизел да ме светнат колко струва в момента, че като се върна в БГ ще карам дизел и искам да си направя сметка за парите, които ще ми трябват за море :D
Ами щом 95 го докарахме на 1 Евро, то с тая скорост на растеж на цените докато се върнеш кой знае, тъй че смятай грубо евро/литър, а пък може и да ти остане за бира
FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
По най-нови данни Лукойл разпродават държавния резерв, чието качество е доста занижено и затова слагат добавки! Внимавайте! Аз вече изгорях с некачествен бензин!
То както е тръгнала работата с тази газ, аз май няма да имам файда от слагането на газова бутилка, а вече бях приготвил парите...1.04 газ на 1.87 А92...колко,3-4лв/100км??? май не се пести вече толкова от газ...
То както е тръгнала работата с тази газ, аз май няма да имам файда от слагането на газова бутилка, а вече бях приготвил парите...1.04 газ на 1.87 А92...колко,3-4лв/100км??? май не се пести вече толкова от газ...
защо да няма, за 10 хил км си избиваш уредбата и после печелиш от нея :D
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
По най-нови данни Лукойл разпродават държавния резерв, чието качество е доста занижено и затова слагат добавки! Внимавайте! Аз вече изгорях с некачествен бензин!
За пръв път чувам държавният резерв да е некачествен Напротив, там горивата са много по-добри, но проблема идва от това, че са застояли Бензина е летлив също и някои фракции с времето се изпаряват, така се получава когато дълго време е имало бензин в резервоара и после колата не върви като хората, но по-добре така отколкото да има мазут в 95
За пръв път чувам държавният резерв да е некачествен
Прав си. Бил е качествен. Ама знаеш ли колко пъти е гребано от кацата с мед и доливано с лайна
Коментар