При вас да не определя Гриша Ганчев цените :D ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите цени на газта и бензина???
Collapse
X
-
stivst написа:venco67 написа:От една седмица цената в Ямбол е 0,87 лв. Подобна е и в Бургас.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
[quote="zgabrovski"]...Мисля че само за бензините и дизела ги задължават да ползват едни и същи цени [...quote]Мисля, че и такова нещо няма, защото като пътувам из страната съм забелязал, че цените на една и съща верига бензиностанции на различни места е различна. Говоря за разлика от 5 стотинки - поне аз това съм видял.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
dudulia написа:При вас да не определя Гриша Ганчев цените :D ?FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Нали уж правителството щеше да се споразумява с разпространителите на горивата (бензиностанцийте) да си намалят печалбата, както стана с Лукойл!!! Явно собствениците на бензиностанции гледат да понатрупат някой и друг лев преди да стане това ако въобще станеFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Ха Ха тия идоити се поверваха че се върна комунизма и ще определята централно колко да струва бензина... По добре да не бяха разтурвали Плама, тогава с две рафинерии щеше да има някаква конкуренция ама сега като е само Лукоил ще слушаме вечер точно като съветско комюнике как си дигат и свалят цените мамка им мръсна .... днеска сипаз газ на Лукоил Бравата върви видимо по-зле повече няма да се повтаря...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Ха Ха тия идоити се поверваха че се върна комунизма и ще определята централно колко да струва бензина... По добре да не бяха разтурвали Плама, тогава с две рафинерии щеше да има някаква конкуренция ама сега като е само Лукоил ще слушаме вечер точно като съветско комюнике как си дигат и свалят цените мамка им мръсна .... днеска сипаз газ на Лукоил Бравата върви видимо по-зле повече няма да се повтаря...
Коментар
-
Orcinus
-
Най-кофтито е че не може да си сигурен че на еди коя си газостанция газта е супер или е зле. Всеки път може да е различно - явно и те получават различни пратки или нещо си я гласят сами всеки път. Но се случва на една газостанция да заредя и да върви колата супер и след време вече да продават газ с която едва се движишThe world belongs to those who dare to be first
Коментар
-
Ха,честито! http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=843332Колко литра пропан -бутан има в един тон?Интересно ми е колко излиза като цена 1 литър газ от Нефтохим.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Orcinus
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар