колеги скоро забелязах,че когато правя маневри или като тръгна малко по рязко се усеща в купето миризма на газ.Незнам до колко е нормално това нещо,но си мисля,че не е понеже не съм го усещал преди.какво може да е според вас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мирише на газ
Collapse
X
-
fihi
easylife написа:Какви са тия тефлонови ленти? Да неса едни дето се продават на ОМВ?
Коментар
-
1. Значи проверявам със една гъйба къде има мехури. 2. Увиван с лентата където има3. Свиркам си с устаОстава въпроса надежден ли е метода или е само временен? Не се ли прецаква тази лента от високи и/или ниски температури?Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Аз не съм слагал тефлонови ленти, аз бих препоръчал следното - когато откриеш къде е проблема, просто позатегни малко (умерено все пак, ако поддава на затягане). Ако не стане - развиваш, режещ с ножовка тръбичката, за да махнеш старата леща. Купуваш си нови щуцер и леща (това може би най-в началото), Нахлузваш новия щуцер и след това лещата, пъхаш тръбичката до края и завиваш щуцера. Аз ги затягам колкото мога със малко ключе (рамото му е малко) без да блъскам с чук например Досега не ми си е налагало да дозатягам.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар