Възможно ли е разходът на автомобилът ми които е 1400кубика на газ да е 20 на 100 поради моноинжекцията? Даите някакви съвети как да я вкарам в пътя количката... Адски мн гори без да я ръчкам имам предвид 20 на 100 градско ама нормално каране без излизашни форсажи? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Огромен разход на Типо 1.4
Collapse
X
-
На бензин колата си гори доста добре в смисъл към 7 градско и към 5 и нещо няма 6 на 100 извънградско, а колата я взех преди 2 месеца смених и маслото ремаците всички филтри носачи накраиници отзаде задната дясната гума стоеше на криво тя е на една ос с два лагера и нея смених почти всичко по нея е сменено но от къкто и сложих газовата ми дава някакви анумалии в горенето.Аз имам доста коли които са на газ примерно имам Пасат тои ми гори 9 извънградско 12 градско и просто за мен горенето е необичаино и тук в нашия град имам приятели който карат Типо тяхният разход е 10 градско 8 извънградско със същия мотор 1.3 моно инжекция.Съмнявам се че е от моно инжекцията на бензин работи мн странно ту си дига уборотите ти ги намаля на газ няма проблеми но разхода ме удря много в джобаХората могат да те мислят за какав ли не.Просто спираш да обръщаш внимание на имената ,с които те наричат и започваш да вярваш в себе си!Най-важното е какво мислиш за себе си!Ако наистина искаш да бъдеш някой,тогава единственото което ти пречи си ти!
Коментар
-
..........
Сега другата седмица мисля да я закарам на Елком във Стара Загора да видим дали и там по компитентините от мен хора ще могат да ми оправят количката...Хората могат да те мислят за какав ли не.Просто спираш да обръщаш внимание на имената ,с които те наричат и започваш да вярваш в себе си!Най-важното е какво мислиш за себе си!Ако наистина искаш да бъдеш някой,тогава единственото което ти пречи си ти!
Коментар
-
Ако си я купил съвсем наскоро е съвсем нормално. На всеки му трябва време, докато свикне с колата. Нищо е казваш за маршрута си също. При мен Луи Айер - Сребърна - черни връх - 3,5км. беше 14/100 бензин . КАто сложих газовата, и смених и маршрута - БИЛА - околовръстно - черни връх. Точно 2 пъти по-дълъг маршрут, 3 пъти по-кратко време и 5 пъти по-малко нерви. Разход - 10, 5 - 11 газ. Разхода е относителен зависи от милиони неща!FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Наскоро-няма 3 месеца.2 пъти съм засичал разход- 13.3 и 14.Ежедневния ми маршрут е Д.Нестеров Бяла черква Витоша,но напоследък често : България/Евлоги Георгиев/Цариградско/Дружба 1.Иначе в свободното време по квартала-Хиподрума/лагера/красно село /Бъкстон.Иначе се опитвам да карам икономично(доколкото ми е по възможностите още съм "неук")тя колата и без това не предразполага към високи скорости.
Коментар
-
u_bo
имаше тема , че газаджиите често бъркат плочката за тоя мотор - разликата беше 2-3 ммпотърси с търсачката.не беше за донастройка, а от плочката
Коментар
-
.........
и на мен ми казааха че е възможно да е плочката незнам сега ще се упитаме да я оправим количката тази седмица ако ми остане свободно време да отида във Стара ЗагораХората могат да те мислят за какав ли не.Просто спираш да обръщаш внимание на имената ,с които те наричат и започваш да вярваш в себе си!Най-важното е какво мислиш за себе си!Ако наистина искаш да бъдеш някой,тогава единственото което ти пречи си ти!
Коментар
-
tipo
КОлеги всичко управих по типото и пак разхода не е задоволителен кам 15 на 100 градско този път не съм доволенХората могат да те мислят за какав ли не.Просто спираш да обръщаш внимание на имената ,с които те наричат и започваш да вярваш в себе си!Най-важното е какво мислиш за себе си!Ако наистина искаш да бъдеш някой,тогава единственото което ти пречи си ти!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар