Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разход на Фиат Брава 1.4/12V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разход на Фиат Брава 1.4/12V

Колеги карам Фиат Брава 1.4/12V моно, скоро преди месец сложих газова уредба обикновенна, сега Фиатката ми дава разход за градско 11.5 много или малко е, защото така не мога да преценя, ако е много къде да търся проблема (Смених свещи и въздушен филтър)

Започвай да черпиш всеки който видиш ако това ти е разхода градско на газ.Какво разбираш под обикновенна и кой ти монтира уредбата?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Започвай да черпиш всеки който видиш ако това ти е разхода градско на газ.Какво разбираш под обикновенна и кой ти монтира уредбата?
      Обикновенна в смисъл не е инжекцион ама май сега като се замисля маи тя и не трябва да е газов инжекцион ,а ми я сложи едно момче в Сливен Станимир

Коментар

Ако сумата за която ти я е монтирал е около 450 + пари явно човека си разбира от работата.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Нормално. На мен в София на газ ми гори към 12,6-13/100Друг е въпросът, че на извънградко ми дава към десятка, но това е с климатик и доста бързо каране.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
          X