НАправо не мога да се сдържа да не напиша този пост. Не ме интересува правя ли реклама или антиреклама на други газостанции, редно ли е или не ама такова освен в България май няма! Тръгвам си аз значи за Варна и бях заредил от ЕКО , но бях минал 70км и дозаредих от петрола че е до нас, аи знам че блуфорса добре се отразява н амоята кошница. До Велико Търново станаха почти 250км, няма да се отплесвам защо толкова - 21лв. викам супер! Нямах дори ламбда сонда емулатор, обикновен вакуумен изпарител настройван на ухо от мен. ЕЕЕ идеално - до Варна още 20лв макс., все пак са 220км. ДА АМА НЕ! С газ от ОМВ 25лв - 220 км! Наистина пътя нататък е малко по-консумиращ. обаче не си внушавам! Колата нямаше НИКАКВА динамика! Ама никаква! Стигам Варна стрелката на нула, викам ще си заредя от сега, обаче първо не мога да намеря газ от петрол, второ намирам на бензиностанцийката от соц. време до военна болница, обаче каква ми беше изненадата! В бутилката ми от 27л. макс., при положение , че има нещичко колонката минава 25 литра без проблем! Още пазя бележката. Никога, ама никога не и се е пълнила повече от 22литра и нещо от празно! Викам спирай ще гръмне бутилката!
После разбирам че няма да иам такъв момент. Бях се шашнал - паркирам само на сянка и карам колкото може повече да се изразходи газта. После като допълних от ЕКО-то всичко си дойде на мястото. ?Не е имало повече газ, а и на връщане до търново го взех за 22 лв. с 120км/ч през целия път и към 140 по магистралата. Не знам вече, май че имаше тема по въпроса, но си мисля че трябва повечко да набегнем на такава, където да разбере всеки колега къде да зарежда и къде не. И не само "ОМВ са кофти", ами да знаем само газостанциите където някой се е парил, щото щом е ОМВ, не значи че всички са кофти, просто май зависи от локалния собственик. Някои явно решават да направят лев, без големия шеф на ОМВ да знае! (ОМВ е примерно, може да е всяа друга верига)

Коментар