То, хубаво инжекцион, но като се прецака някой кабел или свещ и "изпатка"... Презастраховка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с газов инжекцион на Brava! Помощ!!!
Collapse
X
-
Нямам представа за какво говорят колегите, защото нищо не разбирам от инжекциони. Колата така си е докарана от Италия миналата година. В България нищо не й е слагано допълнително. На бутилката отзад пише, че е сложена в Модена през 2000г. Относно грешката на компа на колата, не мога да го разчета, но утре ше снимам километража и ще кача снимки.
Коментар
-
Бърз превод: Error Cli - Грешка климатик, т.е. няма общо с работата на двигателя. Той този дисплей друго и не показва, освен километри, температура и тази грешка. Виж тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=199275#199275Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Днес говорих с газаджията от Кюстендил и той ми даде два телефона в София. Единия е на Софгаз (май така беше), намирало се на Самоковско шосе и един друг телефон, но на него само номера.Моля, ако има някой от колегите, който е ходил в Софгаз да сподели как са цените, обслужването и дали евентуално могат да ми помогнат за моя проблем. Може също да ми препоръчате и други сервизи, ако не ви затруднявам.Благодаря предварително.
Коментар
-
u_bo
на твое място бих откачил комп-а на ГИ и виж какъв е ефекта.откачи го от буксите. Ако колата си работи - свали го тоя комп. и го снимай отблизо и от всички страни.ако така не се разбере какъв е - разглоби го - свали му кожуха - и пак снимане и качване тука.Ако не знаеш какъв е тоя ГИ - ще те претупат газаджиите... или кой знай- освен това бих проследил всички кабелчета от буксите на ГИ - много вероятно е да е контактна история.Помогни си сам , за да ти помогнат и другите
( или господ - както предпочиташ )Успех !!!
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар