Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Multipla на заводски метан? Силен метален звук при зареждане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Multipla на заводски метан? Силен метален звук при зареждане

Колеги моля за помощ!Отскоро съм собственик на Multipla със заводски метан и въобще не съм в час със системата.Колата не ми създава грижи , мотора работи перфектно, харчи нормално и всичко с движението е ОК.Проблемът ми е , че при зареждане на метанстанция се чуват силен звук 3 до 4 пъти , което много ме притеснява.Звукът прилича на силен, но глух тътен като удар по метален съд с нещо тежко , но от материал , който поема високата честота , например с ръка , с дърво или с гумен чук. Питах на много места , но никой не ми даде обоснован отговор , всеки казва - щом върви карай не се коси, но аз си возя семейството искам да знам съществува ли опасност за сигурността?Говорих с метанаджии, те ме изпратиха в Аутоиталия , т.к. уредбата е заводска. Там направиха компютърна диагностика на инжекционите, казаха че всичко е ОК и ме изпратиха пак при спецове по метана. Преди това бях и в Вантотрейд , но и там никакъв резултат! Получи се омагьосан кръг - в сервизите нямат специалисти , а специалистите казват че заводските уредби са си за фирмени сервизи!Моля отново , ако някой има представа за какво става дума да ми помогне с информация?

Ей затова не си взех тая кола, защото стане ли проблем по метана после ще ми свиват рамене нашите майстори.Конкретно за проблема - дали не е шум от някакъв клапан при напълването на една от бутилките? Все пак са 4, а ти чуваш звука 3-4 пъти. Дали може да има някаква система да пълни/ползва една по една бутилките? Моя съвет - оглеждай се по улиците за такси Мултипла метан. Като видиш звънкай на фирмата и искай да ти викнат ТОВА такси. Даваш му на човека 10лв и го питаш при него как е, а още по-добре - кой му поддържа метановата уредба.Със здраве да си я караш, мен още ми трепва сърцето като я видя тази кола, просто смелост не ми стигна да си я купя...

Коментар

Working...
    X