Колеги, дайте съвет моля, има ли смисъл и става ли на Пунтото да сложа метанова уредба (с олекотени бутилки, доколкото разбрах тогава не се налага да се сменя окачването), или да слагам направо едно АГУ и да не се занимавам повече ... В момента съм на бензин и само пътуването до работата и обратно ми е по 200лв на месец (живея в единия край на София, а работя чак в другия, ежедневно преминавам през най-гоемите задръствания, за които се сетите в любимата ни столица).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газ или метан-уредба да сложа на Пунтото
Collapse
X
-
Метана преди 1-2 месеца го вдигнаха с 10-15%, от другата седмица пак с 5%, а до другата пролет се очаква да се увеличи с до 40%, така че си прави сметката. Общо взето разликата между цената на газова и метанова уредба трудно ще я избиеш с това покачване на метана.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
-
spark написа:Метана преди 1-2 месеца го вдигнаха с 10-15%, от другата седмица пак с 5%, а до другата пролет се очаква да се увеличи с до 40%, така че си прави сметката. Общо взето разликата между цената на газова и метанова уредба трудно ще я избиеш с това покачване на метана.
Коментар
-
Газ определено, ако искаш добър разход задължително Ламбда контрол и емулатор!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Само дето газ вече има на 99% на бензиностанциите!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Аз и в най големия студ успявам да я запаля на газ!! е върти малко повече но пали!!!!!!!!!!1Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
метан
определено ти препоръчвам метан, щом караш щом караш по толкова на ден. Много скоро ще си избиеш уредбата, аз минавам около 50--70км ден и съм много доволен от разхода . В Дружба 1 има метан станция която е на 1.23лв. Пали се на бензин, но чух че може да се направи да се пали и направо на метанMarea ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар