Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да сложа ли газ на Bravo 1.2 16V?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слагайте хубави уредби и не се циганете за 200лв, лично мое мнение Аз сложих за 1400лв (Италианска - Emme gaz) в Карлово и съм много доволен!

Коментар

Да не смяташ че ЛОВАТОТО е по скапано от ЕМЕГАС. :D

Коментар

ЗДРАВЕЙТЕ,имам FERARRI BRAVA 1,2 16v и преди около 2 месеца си сложих ГИ - BRANDOLINI (така пише на PC-то на ГИ) и съм МНОГО доволен.Дава ми разход 7,5 извън градско с 4 човека с пуснат климатик и нормално каране 100-110км/час, а градско ( разход на час в София ) около 8,3.Така че ако си решил за газова слагай, на далавера си....

Коментар

Аз отивам във Вторник да слагам една БРЦ и се надявам и на мене дам и дава същия разход колко и на тебе , наистина ще съм адски доволен
          Fiat Brava 1.2 16V 82кс. 2000g.

Коментар

Какви са резултатите,колега?Имаме ли вече засечен разход?
            THE DRUMMER!!!

Коментар

morfey написа:
              ЗДРАВЕЙТЕ,имам FERARRI BRAVA 1,2 16v и преди около 2 месеца си сложих ГИ - BRANDOLINI (така пише на PC-то на ГИ) и съм МНОГО доволен.Дава ми разход 7,5 извън градско с 4 човека с пуснат климатик и нормално каране 100-110км/час, а градско ( разход на час в София ) около 8,3.Така че ако си решил за газова слагай, на далавера си....
              Е добре това е невъзможен разход. На бензин дава толкова. Моята градско на газ дава 11 ?!?
              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

И аз съм изненадан за този разход но толкова показват простите сметки....надявам се с течение на времето да го засека по-точно разхода...(и за това казвам "около" за градското....)

Коментар

"dimodd" Вече съм с газова уредба от колко 15 дена и мога да кажа че съм много доволен от нея.Дава ми градско 10.5 на 100км. но се движи адски добре и няма никаква промяна от както беше на бензин.Извънградско не съм я карал още , но другата седмица отивам на море и като се върна ще напиша как се е справила на извънградско.До скоро...
                  Fiat Brava 1.2 16V 82кс. 2000g.

Коментар

ОК.!Дано да си останал доволен от разхода и от......,времето на морето!И студената бира с Цаца!
                    THE DRUMMER!!!

Коментар

dimodd написа:
                      ОК.!Дано да си останал доволен от разхода и от......,времето на морето!И студената бира с Цаца!
                      Колега , какво толкова му мислиш изчисляваш и чакаш резултат за някакъв разход слагай, няма да се прекараш само губиш с всеки изминал ден без газова като плащаш скъпия бензин.Би трябвало да си решил вече все пак темата направи месец
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                      X