Слагайте хубави уредби и не се циганете за 200лв, лично мое мнение Аз сложих за 1400лв (Италианска - Emme gaz) в Карлово и съм много доволен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да сложа ли газ на Bravo 1.2 16V?
Collapse
X
-
ЗДРАВЕЙТЕ,имам FERARRI BRAVA 1,2 16v и преди около 2 месеца си сложих ГИ - BRANDOLINI (така пише на PC-то на ГИ) и съм МНОГО доволен.Дава ми разход 7,5 извън градско с 4 човека с пуснат климатик и нормално каране 100-110км/час, а градско ( разход на час в София ) около 8,3.Така че ако си решил за газова слагай, на далавера си....
Коментар
-
morfey написа:ЗДРАВЕЙТЕ,имам FERARRI BRAVA 1,2 16v и преди около 2 месеца си сложих ГИ - BRANDOLINI (така пише на PC-то на ГИ) и съм МНОГО доволен.Дава ми разход 7,5 извън градско с 4 човека с пуснат климатик и нормално каране 100-110км/час, а градско ( разход на час в София ) около 8,3.Така че ако си решил за газова слагай, на далавера си....Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
"dimodd" Вече съм с газова уредба от колко 15 дена и мога да кажа че съм много доволен от нея.Дава ми градско 10.5 на 100км. но се движи адски добре и няма никаква промяна от както беше на бензин.Извънградско не съм я карал още , но другата седмица отивам на море и като се върна ще напиша как се е справила на извънградско.До скоро...Fiat Brava 1.2 16V 82кс. 2000g.
Коментар
-
dimodd написа:ОК.!Дано да си останал доволен от разхода и от......,времето на морето!И студената бира с Цаца!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар