ЗДРАВЕЙТЕ,имам FERARRI BRAVA 1,2 16v и преди около 2 месеца си сложих ГИ - BRANDOLINI (така пише на PC-то на ГИ) и съм МНОГО доволен.Дава ми разход 7,5 извън градско с 4 човека с пуснат климатик и нормално каране 100-110км/час, а градско ( разход на час в София ) около 8,3.Така че ако си решил за газова слагай, на далавера си....
ЗДРАВЕЙТЕ,имам FERARRI BRAVA 1,2 16v и преди около 2 месеца си сложих ГИ - BRANDOLINI (така пише на PC-то на ГИ) и съм МНОГО доволен.Дава ми разход 7,5 извън градско с 4 човека с пуснат климатик и нормално каране 100-110км/час, а градско ( разход на час в София ) около 8,3.Така че ако си решил за газова слагай, на далавера си....
Е добре това е невъзможен разход. На бензин дава толкова. Моята градско на газ дава 11 ?!?
И аз съм изненадан за този разход но толкова показват простите сметки....надявам се с течение на времето да го засека по-точно разхода...(и за това казвам "около" за градското....)
"dimodd" Вече съм с газова уредба от колко 15 дена и мога да кажа че съм много доволен от нея.Дава ми градско 10.5 на 100км. но се движи адски добре и няма никаква промяна от както беше на бензин.Извънградско не съм я карал още , но другата седмица отивам на море и като се върна ще напиша как се е справила на извънградско.До скоро...
ОК.!Дано да си останал доволен от разхода и от......,времето на морето!И студената бира с Цаца!
Колега , какво толкова му мислиш изчисляваш и чакаш резултат за някакъв разход слагай, няма да се прекараш само губиш с всеки изминал ден без газова като плащаш скъпия бензин.Би трябвало да си решил вече все пак темата направи месец
Коментар