От вчера имам въпросната кола и не знам дали да слагам газ!Съвет?Какъв е разхода на бензин и на газ?Някой има ли впечатление да сподели?1.2 16V,1999г. с климатроник.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да сложа ли газ на Bravo 1.2 16V?
Collapse
X
-
Еми зависи от доходите и колко караш. Но ако ходиш на работа, от време на време до центъра, до кауфланд, 1-2 пъти извън града, 200лв на бензин на месец не ти мърдат. Честито за колата, със здраве да си я караш и по-малко ремонти!FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
-
stanleyhacker написа:Еми зависи от доходите и колко караш. Но ако ходиш на работа, от време на време до центъра, до кауфланд, 1-2 пъти извън града, 200лв на бензин на месец не ти мърдат. Честито за колата, със здраве да си я караш и по-малко ремонти!THE DRUMMER!!!
Коментар
-
ivan_dmx написа:8 и5,9при гЪЗта винаги е манинко по голям разхода...но слагай газово ще ти е много по приятно да караш и да обикаляш и да си включваш климатичето най вече...щото като идиш на колонката за мензин и на 25л. дадеш 63лв.,64 лв.като мене ще ахнешTHE DRUMMER!!!
Коментар
-
dimodd написа:ivan_dmx написа:8 и5,9при гЪЗта винаги е манинко по голям разхода...но слагай газово ще ти е много по приятно да караш и да обикаляш и да си включваш климатичето най вече...щото като идиш на колонката за мензин и на 25л. дадеш 63лв.,64 лв.като мене ще ахнешA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
градско - 8.5 без климатик, с климатик към 9 - 9.5 (не мога да съм сигурен, защото не съм правил пълно зануляване на 200 км градско с климатик :D )извънградско... според зависи, както винаги. при спокойно каране с 4 човека + багаж и 1/2 от пътя на климатик ми даде 7, а при агресивно каране в обороти и не ниска скорост ми даде почти 8 един пъттва е с ГИ на Фобосиначе с бензин... градското също ми беше 7 - 7.5, зимата 8извънградско над мисля че максимум 6 и 2, 6 и 3 ми е давало с климатик и доста сериозно каранеП.П. разхода на места съм го слагал среден, все пак от каране до каране си има разлика, но е на база мерене от пълно до пълно или от пълно до празно на газ. никакви деления на резеровара или светещи полудиотчета отчитащи айде да не казвам какво и прочие кръчмарски сметки
Коментар
-
"dimmod" какво стана с газовата...Сложи ли я ???Аз съм със същата Брава и сега чакам да стане 16-ти защото тогава ми е запазен часа да си слагам ГИ, но се чудя още коя да си сложа....дали Полската която е с 200лв. по-евтина от БРЦ....моля те кажи ми какво си сложил и как се държи...имам още малко време да преценя дали да дам 200лв. повечеFiat Brava 1.2 16V 82кс. 2000g.
Коментар
-
Какво се чудите... при тия цени газта няма алтернатива. Жалко, че нещо напоследък и цената на газта рязко тръгна нагоре, а ги е.. в управниците. Аз наскоро сложих ГИ (и моята е 1,2 16V), верно бая кинти си е ама сега си джиткам с кеф напред назад и не отивам стресиран да зареждам по бензиностанциите.Brava 1.2, 16V, 2000
Ex: Golf 2, 1.3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар