Имам фиат браво 1.6 16V и мисля да му слагам газов инжекцион защото цената на бензина ми разваля бюджета.Може ли някой да ме посъветва каква газова уредба да слова защото ми казаха че на пълната инжекция е по хубаво да се сложи газов инжекцион защото разхода на газ е същия като на бензин и колата върви по същия начин като на бензин1Знам че има вече теми за газовите уредби но ако може някой да ми го обясни простичко като на жена ще му бъда благодарна!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион на Фиат Браво 1.6
Collapse
X
-
Направи си много добре сметката, кога ще ти се изплати газовия инжекцион. Все пак това са 1100 - 1500лв. Ако караш като мен 100лв бензин на месец от които ще спестиш 50лв на месец на газ - това са 2 години. Зависи колко време още смяташ да караш тази кола. От друга страна като я продаваш ще и вземеш парите и на инжекциона, но е малко относително. Виж някой майстор, дали не може да ти сложи обикновена газова, без да има риск за колата.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Като имаш пари за инжекцион слагай. Фобос откриха сервиз в СФ, бях им изпратил запитване за моята 1,8 и ми дадоха най-добра цена от всички газаджий 1170лв. с бутилка на мястото на резервната гума, имат и лизинг 1 година. Ако искаш да ти излезе наполовина слагай обикновенна уредба, но малко от майсторите им се занимава да я направят както трява. qnisz от форума слага уредби питай го и него какво може да ти предложи, той май беше от Септември, ако не бъркам, не е далеч от СФ.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Не си заслужава да слагаш Ловато , за едно име плащаш 200лв. горница В форума вече 6 колеги караме с Фобос няма грижи.Колко карат с Ловато да дават коментар с какво превъзхожда Фобос защото тук малко приказката стана като за Фиат , един чул друг невидял трети..... :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Здравей колега и аз съм се запъпътил към ГИ след като проучий горе долу пазара и най вече коментарите на колегите от различни форуми за качество разход и цени на ГИ се спрях на Фобос макар цената при мен да е около 1500 лв (става въпрос за FIAT BRAVO 2000 20V)реших да се сложа ГИ на Фобос но в Плевен най добрите отзиви са именно в Плевен успех с избирането на марки , и много безаварийни километри след това
Коментар
-
Atanas71 написа:Не си заслужава да слагаш Ловато , за едно име плащаш 200лв. горница :D
Коментар
-
qnisZ написа:Atanas71 написа:Не си заслужава да слагаш Ловато , за едно име плащаш 200лв. горница :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
sansanana1988 написа:а някой от вас имали газов инжекцион BRC и доволни ли сте от него?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:sansanana1988 написа:а някой от вас имали газов инжекцион BRC и доволни ли сте от него?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар