Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион на Фиат Браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газов инжекцион на Фиат Браво 1.6

Имам фиат браво 1.6 16V и мисля да му слагам газов инжекцион защото цената на бензина ми разваля бюджета.Може ли някой да ме посъветва каква газова уредба да слова защото ми казаха че на пълната инжекция е по хубаво да се сложи газов инжекцион защото разхода на газ е същия като на бензин и колата върви по същия начин като на бензин1Знам че има вече теми за газовите уредби но ако може някой да ми го обясни простичко като на жена ще му бъда благодарна!

Тука най-много се спряга плевенската фирма Фобос, където цените почват от 1100 и стигат докъм 1750. Иначе има и всякакви местни газаджии с вариращи цени, но под 1100 май няма.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Направи си много добре сметката, кога ще ти се изплати газовия инжекцион. Все пак това са 1100 - 1500лв. Ако караш като мен 100лв бензин на месец от които ще спестиш 50лв на месец на газ - това са 2 години. Зависи колко време още смяташ да караш тази кола. От друга страна като я продаваш ще и вземеш парите и на инжекциона, но е малко относително. Виж някой майстор, дали не може да ти сложи обикновена газова, без да има риск за колата.
      FIAT BRAVO II 1.4 GPL
      FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
      FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
      FIAT UNO 1.5

Коментар

Като имаш пари за инжекцион слагай. Фобос откриха сервиз в СФ, бях им изпратил запитване за моята 1,8 и ми дадоха най-добра цена от всички газаджий 1170лв. с бутилка на мястото на резервната гума, имат и лизинг 1 година. Ако искаш да ти излезе наполовина слагай обикновенна уредба, но малко от майсторите им се занимава да я направят както трява. qnisz от форума слага уредби питай го и него какво може да ти предложи, той май беше от Септември, ако не бъркам, не е далеч от СФ.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

При него е е 1300лв. за ЛОВАТО и не си заслужава да слагаш ФОБОС. :D

Коментар

Не си заслужава да слагаш Ловато , за едно име плащаш 200лв. горница В форума вече 6 колеги караме с Фобос няма грижи.Колко карат с Ловато да дават коментар с какво превъзхожда Фобос защото тук малко приказката стана като за Фиат , един чул друг невидял трети..... :D
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Абе не бих предпочел фобос пред ловато за разлика от 200 лева, ама всеки си знае.
              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Здравей колега и аз съм се запъпътил към ГИ след като проучий горе долу пазара и най вече коментарите на колегите от различни форуми за качество разход и цени на ГИ се спрях на Фобос макар цената при мен да е около 1500 лв (става въпрос за FIAT BRAVO 2000 20V)реших да се сложа ГИ на Фобос но в Плевен най добрите отзиви са именно в Плевен успех с избирането на марки , и много безаварийни километри след това

Коментар

Atanas71 написа:
                  Не си заслужава да слагаш Ловато , за едно име плащаш 200лв. горница :D
                  ХА ХА ха *не мога да не реагирама така* колега ти изобщо знаешли за какво става дума??? И как може да сразниш тези две системи като те нямат нищо общо по междуси само това че и през двете минава газ. Да не говорим за техническите нердостатаци на една пред другата ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОПИСВАМ ДОСТА. за което няма време и нерви за това. :D Хайде със здраве пък човека да слага каквото си поиска парите са си негови. :D

Коментар

Човека е всъщност момиче
                    FIAT BRAVO II 1.4 GPL
                    FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
                    FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
                    FIAT UNO 1.5

Коментар

qnisZ написа:
                      Atanas71 написа:
                      Не си заслужава да слагаш Ловато , за едно име плащаш 200лв. горница :D
                      ХА ХА ха *не мога да не реагирама така* колега ти изобщо знаешли за какво става дума??? И как може да сразниш тези две системи като те нямат нищо общо по междуси само това че и през двете минава газ. Да не говорим за техническите нердостатаци на една пред другата ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОПИСВАМ ДОСТА. за което няма време и нерви за това. :D Хайде със здраве пък човека да слага каквото си поиска парите са си негови. :D
                      Колега айде да не заблуждаваме хората с някякви виртуални предимства на Ловато да името му е звучно и красиво но до тук .Това че ме цитираш с червени главни букви неозначава че си открил топлата вода .С газови се занимавам от много време и ти казвам чесно и пред всички четящи темата , Никаде несъм казал че едно нещо е по-добро от друго стига с тези виртуални заблуди ти като имаш по-голяма далавера от Ловато няма проблем хвали си го но ненастройвай колегите против алтернативата Фобос. В Карлово когато карахме на газ в Септември сте говорили че имало нещо някаде като газ :D .....айде да неставам груб със здраве.
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

а някой от вас имали газов инжекцион BRC и доволни ли сте от него?

Коментар

sansanana1988 написа:
                          Аз имам.Колата върви перфектно,но разхода е крайно незадоволителен.Сега търся проблем в колата и подозирам термостат,но да видим на есен.До тогава се надявам да се сдобия и с кабел,за да може да се човърка по настройките на БРЦ-то.Аз съм със секуент 24,което е по-опростена система.Ако ще е БРЦ то не слагай секуент24 и избери инжектори Кейхин!Тогава мисля,че няма да имаш проблеми.Относно мнението на колегата Atanas71 "В Карлово когато карахме на газ в Септември сте говорили че имало нещо някаде като газ Very Happy .....айде да неставам груб със здраве."Колега,това че едно време управляващите решиха да изкопират италианска уредба и да я произвеждат във ВМЗ,като направиха сервиз за монтаж в Карлово не значи,че ги разбирате уредбите!Факт е,че колегата QnisZ разбира от АГУ и това могат да го потвърдят много хора от форума.В момента сме страна с псевдодемокрация,но все пак формирането на цените е свободно.КОлегата има право да продава уредбата на каквата цена намери за добре.Това е негово право,както и да препоръчва това,което той смята за добре.Защо Фобос като са толкова добри не си произведат изпарител и инжектори?
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                            sansanana1988 написа:
                            Аз имам.Колата върви перфектно,но разхода е крайно незадоволителен.Сега търся проблем в колата и подозирам термостат,но да видим на есен.До тогава се надявам да се сдобия и с кабел,за да може да се човърка по настройките на БРЦ-то.Аз съм със секуент 24,което е по-опростена система.Ако ще е БРЦ то не слагай секуент24 и избери инжектори Кейхин!Тогава мисля,че няма да имаш проблеми.Относно мнението на колегата Atanas71 "В Карлово когато карахме на газ в Септември сте говорили че имало нещо някаде като газ Very Happy .....айде да неставам груб със здраве."Колега,това че едно време управляващите решиха да изкопират италианска уредба и да я произвеждат във ВМЗ,като направиха сервиз за монтаж в Карлово не значи,че ги разбирате уредбите!Факт е,че колегата QnisZ разбира от АГУ и това могат да го потвърдят много хора от форума.В момента сме страна с псевдодемокрация,но все пак формирането на цените е свободно.КОлегата има право да продава уредбата на каквата цена намери за добре.Това е негово право,както и да препоръчва това,което той смята за добре.Защо Фобос като са толкова добри не си произведат изпарител и инжектори?
                            Ти да неси помисли че софтуера им е Български , не е той е сбирщина от три италиански марки Г.И. От Фобос си мислят че са взели най-доброто и от трите но не е така.Както казах по-горе всички си имат предимства и недостатъци. Подразниме както винаги ме е дразнело тарикатското в изказването на някои колеги едва ли не всички който мислят различно са балъци и това е факт нали?Така зада запазим добрия тон в темата нека да няма изказване от типа кой колко разбирал а пък друг без да го познаваме в форума това означава че той неразбира и т.н.т. Айде с здраве

Коментар

Working...
                            X