скоро смених една гофрирана тръба между колекторите и филтърната кутия, щото старата беше изпокъсана... и се смениха настройките на газта... тъй като нямам физическа възможност да ида на майстор се пробвах аз да съм майстор... пипах само кранчето на тройника... ама нещо не върви хубаво колата и гори литър-два повече.... и като подам рязко газ - се замисля и аха да спре... да пипам ли оборотите с шестограм дето е на изпарителя и дали има възможност да го разбазикам повече какво ше ме посъветвате, ама като на икономист ги давайте съветите п.п. изпарителя е БРЦ 90 и некви букви бяха....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Замисляне" при подаване рязко на газ...
Collapse
X
-
Почисти дроселовата клапа с парцал. Трябва да е точно където стига този въздуховод. Щом е бил накъсан/напукат вероятно е влизал мръсен въздух и сега клапата е леш и колата ти е влязла в някъв авариен режим. След почистването преди да запалиш разкачи акумулатора за към час, палиш и я оставяш да поработи 10 мин на празен ход. Не знам дали на твоя мотор е така, но предполагам че да.
Коментар
-
Re: "Замисляне" при подаване рязко на газ...
donnna написа:скоро смених една гофрирана тръба между колекторите и филтърната кутия, щото старата беше изпокъсана... и се смениха настройките на газта... тъй като нямам физическа възможност да ида на майстор се пробвах аз да съм майстор... пипах само кранчето на тройника... ама нещо не върви хубаво колата и гори литър-два повече.... и като подам рязко газ - се замисля и аха да спре... да пипам ли оборотите с шестограм дето е на изпарителя и дали има възможност да го разбазикам повече какво ше ме посъветвате, ама като на икономист ги давайте съветите п.п. изпарителя е БРЦ 90 и некви букви бяха....
Коментар
-
аз в петък писах, ама оня затри сичко...врътката на оборотите не я пипах.. само с кранчето на тройника - по малко затварях и засичах... разхода падна на 8, после 7,8 и накрая 7,25 п.п. сега колата върви на змей и харчи малко! какво повече му трябва на човек?!?!! -Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:ако смяташ да ходиш лятото по южното черноморие - сфиркай! бирата от мен...
Коментар
-
От 25 юли съм на Синеморец...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:От 25 юли съм на Синеморец...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар