Моля колегите с Пунто 1, които са слагали газова, да кажат къде им е монтирано зарядното. Тази сутрин закарах колата да и слагат газова. Майстора погледна и каза, че нямало как да се изкара отвън и ще го монтира вътре, май на планка на самата бутилка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Външно зарядно за газ на Пунто 1 ?
Collapse
X
-
Тоя майстор не заслужава, ебаси мързела аз досега съм виждал над 20 пунтота с газ и всички са отвънка моята е на задната броня долу в дясно. Като закарах колата даже не ме попитаха каде искам да е само пита на каква височина да го направи.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
-
Мойта е изведена точно до отвора за зареждане на бензин!!!!!!!!!!!!!! Културна работа!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Галин ВТ написа:Мойта е изведена точно до отвора за зареждане на бензин!!!!!!!!!!!!!! Културна работа!Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Снимка утре че колата сега нее при мене!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Хах колега не отказвай се от тоя пишман майстор ако иска да ти я сложи и на пасажерското място в краката та да не се занимава да прекарва много. Незнам за диаметъра, но мойта е 25литра като бъчонка. И незнам тука може да се издъня но как ще е по малко разстоянието немога да разбера. Отиди на друг майстор например кадето колегата те посъветва, защотото Първо ти си човека с парите и второ като се слага да се слага като хората не както той иска а както ти искаш.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Погледни тук как съм го правил.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28601Е направено е на брава но при добро желание предполагам че може да стане и при теб нещо подобно.
Коментар
-
Re: Външно зарядно за газ на Пунто 1 ?
Галин ВТ написа:Моля колегите с Пунто 1, които са слагали газова, да кажат къде им е монтирано зарядното. Тази сутрин закарах колата да и слагат газова. Майстора погледна и каза, че нямало как да се изкара отвън и ще го монтира вътре, май на планка на самата бутилка.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Абе колеги по принцип бутилката не се ли слага в дясната част на багажника?Принципно оттам под пода минава и тръбата за газта което си е направо от другата страна на гърнето.По принцип знам че на някои от японските ги слагат в ляво точно за да са далече от гърнето (по сигурно било).Относно "онва" за зареждането може да си го сложиш където искаш , но най удобно е като разгледаш къде ще се дупчи най малко.Моето е на бронята точно където има вдлъбнатина.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар