Здравейте на всички който се включат в темата и се Извинявам ако се повтара нещо в тематаЗначи на въпроса искам да разбера колко пари струва да си сложа обикновена газова уредба ловато или брц иколко ще трува да си сложа ГИ на АГЕ и колко пари струва, ако може и съответно някой да каже какви проблеми може да има с тези марки.Благодаря за разбирането и моля да ме извените ако има същата тема или ако не съм се изразил правилно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко струва газова уредба обикновенна и колко струва ГИ
Collapse
X
-
re
Slavi_Lancia написа:ква ти е колата бре?
Коментар
-
Няма ко да се извиняваш колата не прави човека та кво да ти кажем за пълната инжекция всеки ще препоръча въпроса е дали можеш да си я позволиш иначе предимствата и са много. Цените са от 1300 до над 2000 но обикновено около 1400-1500 . За обикновена газова зависи от много неща но пак е около 500-600 аз лично ти препоръчвам ГИ.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
re
Slavi_Lancia написа:Няма ко да се извиняваш колата не прави човека та кво да ти кажем за пълната инжекция всеки ще препоръча въпроса е дали можеш да си я позволиш иначе предимствата и са много. Цените са от 1300 до над 2000 но обикновено около 1400-1500 . За обикновена газова зависи от много неща но пак е около 500-600 аз лично ти препоръчвам ГИ.
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Чак да ти гори по малко от бензин няма да е но друго си е инжекцията. В крайна сметка избора е твои.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
re
Atanas71 написа:Slavi_Lancia написа:Чак да ти гори по малко от бензин няма да е но друго си е инжекцията. В крайна сметка избора е твои.
Коментар
-
Re: re
filip написа:Atanas71 написа:Slavi_Lancia написа:Чак да ти гори по малко от бензин няма да е но друго си е инжекцията. В крайна сметка избора е твои.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Re: re
Пич не знам как се казваш и извинявай, че така те наричам, но виж сега на теб не ти ли се е налагало да бързаш за някой град за да може после да се прибереш навреме просто ми се налагаше пък и аз тази скорост я вдигам само когато съм на магистрала и само когато бързам много или като вчера в тъмното някой да кара след теб около 20 мин. и да ти пресветка за да му направиш път, е ми много ясно, че като ме мине ще ме хване яд и ще вдигна и 200 за да му покажа, че на пътя има и други хора. А по въпроса с газовата човека който ми я монтира каза, че той така я е направил, че при опредалена скорост на колата не и достига мощност и тя преминава на бензин, той го е направил с цел да може градско да ми харчи по-малко. е това е за сега като я покарам още малко ще я заредя догоре и ще мина 100 км. и после пак ще я заредя и ще видя колко ще гори
Коментар
-
Не знам тои ли така я е направил, но това говори че не може да храни мотора в високите обороти и големите натоварвания. Ма щом така казва може и така да е въпреки че скопяването с цел икономия не би трябвало да има нещо общо с превключването на бенз на висока скорост, просто колата ти няма да може да вдига примерно повече от 170 на газ и тва е, но да минава на бензин по тва време го свързвам единствено с спадане налягането в реиката на дюзите. Ама караи така засечи я колко гори и ако те устроива по добре не я бъзикаи.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар