Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги предстоими да слагам газова на бравото 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    Потърси свестен майстор, на предишната страница колегата Лов е снимал как е при него пълначката, при мен е на същото място, но е леко в страни под ъгъл, дори не се забелязва на пръв поглед като се отвори капачката за резервоара, камо ли да пречи за зареждането.
    А иначе сгодно ли е да се зарежда като е под ъгъл? Смисъл той пистолета нали е леко обемен и се нахлузва отгоре...Можеш ли да снимаш? Капачката на резервоара лесно ли се вади?
    НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
    И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

KbH40 написа:
      van_dal написа:
      Потърси свестен майстор, на предишната страница колегата Лов е снимал как е при него пълначката, при мен е на същото място, но е леко в страни под ъгъл, дори не се забелязва на пръв поглед като се отвори капачката за резервоара, камо ли да пречи за зареждането.
      А иначе сгодно ли е да се зарежда като е под ъгъл? Смисъл той пистолета нали е леко обемен и се нахлузва отгоре...Можеш ли да снимаш? Капачката на резервоара лесно ли се вади?
      И трудно да се вади,нея я пипаш веднъж на 2 месеца :D Иначе се вади лесно!
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Съществува "мобилно зарядно устройство до капачката на резервоара". Аз съм с такова на Бравото, но е на 500км. от ммен и не мога да го снимамТова е един месингов или алуминиев накрайник който се навива до капачката на резервоара само когато зареждаш газ.Някъде има снимка на такъв накрайник във форума, но не успях да я открия.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
          Съществува "мобилно зарядно устройство до капачката на резервоара". Аз съм с такова на Бравото, но е на 500км. от ммен и не мога да го снимамТова е един месингов или алуминиев накрайник който се навива до капачката на резервоара само когато зареждаш газ.Някъде има снимка на такъв накрайник във форума, но не успях да я открия.
          Точно за него говоря.Става перфектно и няма проблем с отварянето на капачката за бензин.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ще снимам как е при мен, но да подчертая не използвам никакви допълнителни накрайници, пистолета влиза лесно, а за капачката на бензина изобщо не пречи.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
              Ще снимам как е при мен, но да подчертая не използвам никакви допълнителни накрайници, пистолета влиза лесно, а за капачката на бензина изобщо не пречи.
              Забрави да снимаш.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
              X