van_dal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги предстоими да слагам газова на бравото 1.4
Collapse
X
-
KbH40 написа:van_dal написа:Потърси свестен майстор, на предишната страница колегата Лов е снимал как е при него пълначката, при мен е на същото място, но е леко в страни под ъгъл, дори не се забелязва на пръв поглед като се отвори капачката за резервоара, камо ли да пречи за зареждането.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Съществува "мобилно зарядно устройство до капачката на резервоара". Аз съм с такова на Бравото, но е на 500км. от ммен и не мога да го снимамТова е един месингов или алуминиев накрайник който се навива до капачката на резервоара само когато зареждаш газ.Някъде има снимка на такъв накрайник във форума, но не успях да я открия.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Съществува "мобилно зарядно устройство до капачката на резервоара". Аз съм с такова на Бравото, но е на 500км. от ммен и не мога да го снимамТова е един месингов или алуминиев накрайник който се навива до капачката на резервоара само когато зареждаш газ.Някъде има снимка на такъв накрайник във форума, но не успях да я открия.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
van_dal написа:Ще снимам как е при мен, но да подчертая не използвам никакви допълнителни накрайници, пистолета влиза лесно, а за капачката на бензина изобщо не пречи.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар