6ma7ka7a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги предстоими да слагам газова на бравото 1.4
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
-
6ma7ka7a написа:Етого моя двигател
Коментар
-
spark написа:А за метан какво е положението, защото при мен тоя маркуч си стои... може би като се замисля колата като загрее става леко по-тромава.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега не съм се изразил добре и снимката не се вижда добре искам да сложа испаритела на мястото на една клапа която свързана с въздушния филтър и инжекцията.Въпроса му е ако махна тази клапа ще пречили нещо на двигатела.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега аз и не съм претендирал,че знам нещо дори и минимално за газовете уредби но знам че е хубаво испаритела да е на носко място от най-високото място от охладителната уредба.
Коментар
-
Хихи и като минеш през някоя висока шахта можеш да го използваш като ракетен двигател за вертикално движение - бум и бравото лети :D пък те нека си викат че не върви на газ - то като лети за кво ти е да върви(Извинявам се ама наистина не се сдържах)Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Аз имам следния въпрос...Къде да сложа пробката за газта, че като ми я слагаха се излъгах и казах в багажника и сега на всяко зареждане смърди на газ по половин ден, а и е неудобно да вдигам всеки път багажника...Вариант 1 който мислех е отдясно на номера на задната броня, Вариант 2 е на сгъвката на задната броня отстрани където е точно на ръба навътре хлътнало..Най-удобно ми е ако я вкарам в капачката, ама майстора ми каза, че там няма как да стане, защото няма да мога да сипвам бензин...А това е необходимо, защото паля на газ и докато се вдигне леко стрелката тогава превключвам на газ...Тъй като изпарителя ми неможе много да влезе зад акумулатора и се охлажда от въздушната струя, лошо ли ще е ако направя нещо като преграда пред него която да разсейва въздуха настрани ?
Коментар
-
Потърси свестен майстор, на предишната страница колегата Лов е снимал как е при него пълначката, при мен е на същото място, но е леко в страни под ъгъл, дори не се забелязва на пръв поглед като се отвори капачката за резервоара, камо ли да пречи за зареждането.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар