Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БРАВА 1.2 16V + ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

БРАВА 1.2 16V + ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ???

ЗДРАВЕЙТЕ, ПОНЕЖЕ СЪМ НОВ В ТОЗИ ФОРУМ И ТОВА МИ Е ПЪРВИЯ ПОСТ , МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ АКО НЕ СЪМ СПАЗИЛ НЕЧИИ ПРАВИЛА СЕГА КЪМ ВЪПРОСА МИ !!! ИМАМ ФИАТ БРАВА 2000Г. 1.2 16V , ПЪЛЕН ИНЖЕКЦИОН...НЕЩО МИ ГОРИ МНОГО БЕНЗИН И РЕШИХ ДА СЕ ОБОРУДВАМ С ГАЗОВА УРЕДБА, ПИТАНЕТО МИ Е , ДАЛИ АКО СЛОЖА ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН КОЙТО ЩЕ МИ СТРУВА 1500ЛВ. БЛИЗО, ЩЕ ИМА СЛИСЪМ И АКО НЯКОЙ ИМА ТАКАВА КОЛА С ТАКЪВ ИНЖЕКСИОН ДА СПОДЕЛИ КАК Е И КОЛКО МУ ГОРИ, ЗАЩОТО АЗ Я СЛАГАМ САМО ЗАРАДИ РАЗХОРА ОТ 10/100 ГРАДСКО....ПОРАДИ НИКАКВА ДРУГА ПРИЧИНА.... БЛАГДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
    Fiat Brava 1.2 16V 82кс. 2000g.

ами колега газовия инжекцион както каза ти 1500 лв. горе доло зависи от бутилкатаобикновеното газово 500-600 лв.аз съм с метанов инжекцион -2500лв. с 54 л. ботилка раязхода ми е някаде 6,7/100а обикновен метан е 1500 пак зависи от ботилкаа...ама и паткат обикновено затова съм с инжекционна обикновените трябва по редовно да си сменяш свещи и кабел
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Ами за съм реши да си сложа от скъпия за да не се притеснявам след това, докато при по-евтиния вариант не се знае колко по-скъп ще ми излезне...обичам да играя на сигурно Аз си мисля да сложа 50л. бутилка която да не ми натежава чак толкова много , но ще съм страшно доволен ако ми дава 10/100 газ.Аз съм с този разход сега на бензин и просто не мога да и смогна

Коментар

при 10/100 бензин с ГИ ще си на 10,5-11/100zgabrovski е с ГИ на този мотор на Бравапотърси мненията му
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

сложи си и по голяма няма да ти клекне колицата не се притеснявай аз с метана не сам слагал нищо на армортисиорите.... и си е добреи аз ти препоръчвам инжекциона но ти си решаваш паричките са си твои и като сложиш казово им кажи да не ти барат свещите!щото на мене са ми било сложили еднополюсни НЖК и чак като трагнах да ги сменям ги видяти ми казаха че на гас по добре се държало ...а ся сам с ДЕНСО двуполюсни и пак си е перфект...
          Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
          http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

В понеделник ще качвам на същия модел кола и мотор газ инжекция на ЛОВАТО и няма да му излезе 1500лв. а 1350лв. +50лв. за допалнително изисквания на киента. Иначе ще си работи добре и разхода ще се вдигне 10/15% от на бензин. Няма как да гори и газ толкова както на бензин. :D Та ако искаш ще споделя как е станало. :D

Коментар

Не , Не аз съм се решил че ще слагам газов инжексион, дори и турско да става...Сега ще потърся темите на колегата със същия мотор за да видя той колко е доволен и колко му гори

Коментар

Ами добре, аз ще проверя Понеделник вечер да ми кажеш, макар че би трябвало да минеш поне 1000км. за да разбереш как работи и колко гори

Коментар

ScumBag написа:
                  Ами за съм реши да си сложа от скъпия за да не се притеснявам след това, докато при по-евтиния вариант не се знае колко по-скъп ще ми излезне...обичам да играя на сигурно Аз си мисля да сложа 50л. бутилка която да не ми натежава чак толкова много , но ще съм страшно доволен ако ми дава 10/100 газ.Аз съм с този разход сега на бензин и просто не мога да и смогна
                  ???????

Коментар

Не мога да разбера на което се смееш и чудиш...Казвам ти че съм бос в тази работа и ако правя някакви грешки да ме извините !!!

Коментар

Промениси заглавието тогава.

Коментар

ScumBag написа:
                        Не мога да разбера на което се смееш и чудиш...Казвам ти че съм бос в тази работа и ако правя някакви грешки да ме извините !!!
                        Първо закакво ти е тази 50л. бутилка да ти пълни багажника като Газстанции има на всякаде не е като едно време от Карлово поточно от Сопот та чак в Бургас 250км. Една бутилка между 25-35 л. ти върши идеална работа.Какво означава поскъпата немисли че навсякаде важи правилото че като е най-скъпата е най-добра :D но ти си решаваш по тази логика ти неизбираш най-добрата защото 1500лв. неса най-скъпите има и по 2000лв. :D
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

ScumBag написа:
                          Koлега понеже си бос слушай какво ти казва колегата QnisZ .Той за разлика от теб и повечето от нас е сериозно "обут" по тези въпроси.Иначе казано човекът е невероятен специалист занимаващ се с АГУ.Аз бих слушал единствено и само него!
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

ДОБРЕ ДЕ, ДАЙТЕ МИ ТОГАВА ЕДИН СЪВЕТ КАКВО ДА СИ СЛОЖА....ЗАЩОТО НИКОЙ МАЙСТОР НЕ МИ ПРЕПОРЪЧВА ДА СЛАГАМ ОТ ЕВТИНАТА ЗАЩОТО ТЕЯ МОТОРИ КАТО МОЯ БИЛИ МНОГО ПРИТЕНЦИОЗНИ В ПАЛЕНЕТО И ИМАЛО ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ГРЪМНЕ КАТО СЕ ПАЛИ...ТОВА МИ КАЗВАТ ТЕ И АЗ ОТ ТЯХНИТЕ ДУМИ РЕШАВАМ ЧЕ ТАЗИ ОТ 1400ЛВ. ЩЕ Е ПО-СИГУРНА ОТ ТЕЗИ ПО-ЕВТИНИТЕ...Не използвай само главни букви в постовете сиМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

ScumBag написа:
                              ДОБРЕ ДЕ, ДАЙТЕ МИ ТОГАВА ЕДИН СЪВЕТ КАКВО ДА СИ СЛОЖА....ЗАЩОТО НИКОЙ МАЙСТОР НЕ МИ ПРЕПОРЪЧВА ДА СЛАГАМ ОТ ЕВТИНАТА ЗАЩОТО ТЕЯ МОТОРИ КАТО МОЯ БИЛИ МНОГО ПРИТЕНЦИОЗНИ В ПАЛЕНЕТО И ИМАЛО ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ГРЪМНЕ КАТО СЕ ПАЛИ...ТОВА МИ КАЗВАТ ТЕ И АЗ ОТ ТЯХНИТЕ ДУМИ РЕШАВАМ ЧЕ ТАЗИ ОТ 1400ЛВ. ЩЕ Е ПО-СИГУРНА ОТ ТЕЗИ ПО-ЕВТИНИТЕ...
                              При палене неможе да гръмне ако си с Газов инжекцион защото той винаги пали на бензин.Просто майстора в този случай ти предлага това от което той има най-голяма икономическа изгода , примерно взема с голяма отстъпка и т.н.т.Колега според мен няма лош газов инжекцион има някои които са малко по-добри от други в определени режими но общо взето всички са на високо ниво.
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                              X