Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газова уредба за Fiat Brava 1,6 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газова уредба за Fiat Brava 1,6 16V

Извинявам се предварително ако някъде има точно това което питам Значи става въпрос каква газова уредба да си сложа на колицата не искам да и слагам газов инжекцион че ми излиза много солено.Бихте ли ми препоръчали варианти и ако може цени Бих попитал още и някой дали знае във Варна къде мога да си сложа гозова уредба качествено.Благодаря предварително за разбирането :D
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

за Варна мога да ти кажа след воена болница има пресечка в ляво поска терапията (срещите на италианските) и там нагоре и в дясно.....има газаджии точни саможе да ти дам и телефонче ако искаш да говориш с шефа таммисля че кам 500-600 лв. ще ти е обикновена газовазависи и от ботилката
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Ами ако може да ми дадеш ще съм ти много благодарен.. а иначе имаш ли мнение как е с тия обикновенните ще имам ли някакви проблеми с тази газова уредба?Мерси предварително!
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

никакви проблеми няма да имаш на 1,6доста хора във форума сме така
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

да но по честичко тряа да си сменяш свещи и кабели ...ся ще ти дам тела 0888 211 048Наско Начев0888 211 049Георги Василеви двамата са точни...и с двамата се имамходя праят ми центровка и чао без пари нищоизбичи ми компютара на метана отидох смениха ми го за 5 мин. и чао
          Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
          http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Working...
          X