Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тропа нещо в бутилката ми когато остана с малко газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тропа нещо в бутилката ми когато остана с малко газ

Колеги, бутилката ми се пълни догоре нещо се е прецакало казват от бензиностанците, преди харчеше и сабираше 27 литра сега събира 30 литра, не ми работи и това което показва колко газ има, претеснява ме това дето хлопа, като мина през дупки това опасно ли е, поплавък ли е какво като се разклати колата почва да тропа днес открих, че е от бутилката.Този дето ми слага газовата си остави ръцете , беше обърнал плочката сега пък това, колко пъти я центровах, на Горубляне не ходете там по-ефтино вземат, но ще ви излезе по-скъпо.
    kokopati ,koichop@abv.bg

Re: тропа нещо в бутилката ми когато остана с малко газ

kokopati написа:
    колеги , бутилката ми се пълни догоре нещо се е прецакало казват от бензиностанците ,преди харкаше и сабирасхе 27 литра сега сабира 30 литра , не ми работи и това което показва колко газ има , претеснява ме това дето хлопа като мина през дупки това опасно ли е, поплавак ли е какво като се разклати колата почва да тропа днес открих, че е от бутилката.Този дето ми слага газовата си остави ръцете , беше обърнал плочката сега пък това, колко пъти я центровах , на Горубляне не ходете там по-ефтино взема но ще ви излезе по-скъпо.
    Колега , изразходвай газта в бутилката и отиди в добър газов сервиз откачил ти се е поплавъка , незнам какво менте са ти сложили но той влиае на това колко ще се пълни бутилката и кога да изключи зареждането.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Re: тропа нещо в бутилката ми когато остана с малко газ

Atanas71 написа:
      kokopati написа:
      колеги , бутилката ми се пълни догоре нещо се е прецакало казват от бензиностанците ,преди харкаше и сабирасхе 27 литра сега сабира 30 литра , не ми работи и това което показва колко газ има , претеснява ме това дето хлопа като мина през дупки това опасно ли е, поплавак ли е какво като се разклати колата почва да тропа днес открих, че е от бутилката.Този дето ми слага газовата си остави ръцете , беше обърнал плочката сега пък това, колко пъти я центровах , на Горубляне не ходете там по-ефтино взема но ще ви излезе по-скъпо.
      Колега , изразходвай газта в бутилката и отиди в добър газов сервиз откачил ти се е поплавъка , незнам какво менте са ти сложили но той влиае на това колко ще се пълни бутилката и кога да изключи зареждането.
      Подкрепям.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Верно ли поплавъка влия на това колко ще събере бутилката не е ли клапън някъв, щот аз като гледах сондата поплавъка е вързан само към едно лостче дето води към стрелката на манометъра и не затваря някви клапанчета или подобни за да каже че се е напълнила, аз си мисля че ако не работи клапана за пълнене на бутилката тя събира толкова колкото може около 80 % от обема си, и пистолета бавно спира при зареждането. Ако пистолета изключи рязко значи клапана си бачка. Което ме навежда на мисълта че всяко пълнене с газ равно или повече от обема на бутилката си е чиста мушингия на газстанцията. Как така на мен вчера в 25 литра бутилка ми сипаха 24 литра като аз газ вътре имах? и тва на лук оил да каиш да е другаде, баси и те ли са станали мушеници, после що колите ни горяли по 15 на 100 ми аз ланчата за 20 лева не мога да мина 160км в града тва никога не е било така е от как бензина полудя на горе, явно ни ебават нещо с газта, щото много хора се оплакват че последно време колите им много горят.
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

"Тропа нещо в бутилката ми когато остана с малко газ" - спокойно, така те подсеща да сипеш. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
          My car is the best :P
          Fiat Tempra SW 1.9 TD

http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/index.php?5

Коментар

Ми и моята трака като се поизпразни, а си изключва нормално
            N.Y. State of Mind

Коментар

Спокойно, това е поплавъка моя тропа още от поставянето на газовата преди три години. Разтропва се точно 30км. преди да свърши газта и така разбирам кога да заредя отново.
              BRAVA 1,4 12V
              Nissan Navara

Коментар

Абе аз преди извесно време пуснах тема че и примен се получава някакво тропане в бутилката самоче аз съм с метан.Ама тогава всички ми се смяха като питах дали имам поплавък.
                кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

Ми смяли са ти се щот нямаш поплавък, поне аз досега не съм виждал такава бутилка сигурно няма и да видя щото като се има предвид за кво налягане става дума в нея всички такива елементи закрепени към се едвали ще устискат на напъна метан бутилките са само с вентил от горе като тея грамадните кислородните.

Коментар

съвсем нормално е като падне нивото на газта и поплавъка почва да удря долу, същото е положението и с горе- като е пълна. поплавъка отговаря за нивото на пълнене на газта в бутилкта и си баш клапан. като стигне до едно ниво и прави чат и затваря. същото като в тоалетните казанчета
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Хмм.... лошо при мен тогава, ко да го праа ся, не ми се отваря бутилката да го нагласям.

Коментар

като пълниш бутилката как спира да пълни, бавно ли или отведнъж- чува се чат и после не можеш повече да налееш?
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аааа, бавно деба , аз знам кво е когато щракне и спре изведнъж, ма моита намаля намаля оня чак клати колата да влиза още то 25 литра бутилка на кулонката показва 25+ тои иска още да вкарва, направо ме преметнаха нещо щото в 25 литра бутилка на която газта не е свършила те ми сипаха пак 25 ебем ги мушениците.

Коментар

Re: Тропа нещо в бутилката ми когато остана с малко газ

kokopati написа:
                            поплавък ли е какво като се разклати колата почва да тропа .
                            И при мен така.... Дане би да трябва бутилката да е монтирана под някакъв точно определен ъгъл, за да не трака тоя поплавък... Че не ми и отчита точно тоя нивомер... карам 150 км и е пълна после още 100 карам на празна според него....
                            Fiat Punto 1.1 - 1994
                            NISSAN Primera 1.6 - 1997

Коментар

И при мен трака.Още щом подмина половината на бутилката и се разскърцва и накрая започва все по-силно да тропа.Още от монтажа е така и много ме дразни,иначе си мери и затваря на 80% клапата.Ама това лопане на нивомера направо ме побърква.Много лази по нервите.
                              Fiat 1.4 12V
                              Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                              Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                              Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Working...
                              X