Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде в Русе да ми сложат газ на Bravo 1.4 12V?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде в Русе да ми сложат газ на Bravo 1.4 12V?

Здравейте!След поредното качване на бензина тотално се меракландисах да слагам газ. Искам да попитам къде в нашия град ще ми я направят системата така, че да нямам главоболия впоследствие? Намислил съм да бъде Ловато уредбата като ще се слагат ламбда контрол, ламбда емулатор, емулатор на дюзите и ТАП (след изчетените теми във форума стигнах до заключение, че едобре да ги има всички тези неща). Ако имате някакви забележки относно намеренията ми, ще бъда благодарен да критикувате, за да се променят нещата своевременно.А щях да забравя, колко горе-долу ще ми струва удоволствието да имам газова уредба с всички "салтанати" споменати по-горе?600лв. дали ще стигнат?
    Fiat Bravo 11'97
    1.4 12V A/C

Зависи "салтанатите" дали ще ги купуваш нови или не,както и от това колко ще ти струва монтажа на уредбата с нейната цена без салтанатите :D Горе долу там ще ти е цената.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Всичко ще бъде ново. А цената на монтажа зависи от това кой сервиз ще я монтира. Аз затова искам съвет къде да отида. Моля някой да сподели впечатления от работата на сервиз, който му е слагал неговата уредба, а също така и за какви пари става дума.
      Fiat Bravo 11'97
      1.4 12V A/C

Коментар

Колега,твоя човек се казва Людмил,работи в сервизите на мототехника до КАТ, точно да сервиза на Сашко предниците.Ето ти номера му 0884440107 ,кажи му че Иван с Дедра Турбото ти е дал номера му.Ако имаш някакви въпроси питай.П.П.Ти защо не дойдеш един път на срещите?
        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Благодаря ти много ivanko_rs. Сервиза на Сашко го знам там ходим да си регулираме предниците на служебните коли, значи и Людмил лесно ще намеря.Относно срещите - работя на смени (на основната ми работа), а освен това се занимавам и малко със строително-ремонтни дейности (като втора работа, от време на време като има обектче) и така. Би ми било приятно да се видя с хора, който са собственици на италиански колици и да обменим опит и да споделим съвети. Надявам се, че на някоя от следващите срещи ще мога да присъствам.
          Fiat Bravo 11'97
          1.4 12V A/C

Коментар

Working...
          X