Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги имам въпрос за оригинална газова уредба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги имам въпрос за оригинална газова уредба

Колеги имам въпрос за оригинална газова уредба от браво намерих си от браво 1.4 каквоте е и моето.Имам няколко въпроса колата е блъсната кои точно части трябва да искарам знам испарител газовата бутилка газопроводите друго можеби прочка(незнам как е при оригиналната) ако може да ми кажете по подробно.И имам и друг въпрос по-добралие оригиналната газова уредба от колкото тези които ги слагат навсякъде и ще можели въоще дасе монтира на моето браво.Това са ми въпросите към вас.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

ква е таа оригинална газова уредба. няма такава при браво. сигурно е монтирана в италия и тва й е супер оригиналното
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ами незнам колега така ми кази този които я продава.Аи и виж колко мареи бравота има с орегинална газова уредба поне така пише.Затова се чудя да я вземали и цената е ниска 130лв.

Коментар

Трява да вземеш клапана за пускане на газта, превключвателя. Вероятно е да има ламбда контрол и аванс процесор, ако е била кадърно поставена. Другото е ясно, а и оправи си заглавието Цената е добра, а оригинално има само марея би пауър с метанова уредба, с пропан бутан няма.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Колеги 130лв. много ли е за газова и мога ли да разчитам на някой човек да дойде за оглед на газовата в софия е като ходя защотото не разбирам много от газови уредби.

Коментар

6ma7ka7a написа:
            Колеги 130лв. много ли е за газова и мога ли да разчитам на някой човек да дойде за оглед на газовата в софия е като ходя защтото не разбирам много от газови уредби.
            Шматката си е шматка :D шегувам се! Горе ти писах, според мен цената е добра, ако взмеш накой с теб да я гледа като купуваш не знам какво ще види, освен да събере всичките части които ти изписах по горе.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Благодаря колега за изчерапалния отговор а иам и друг въпрос ако е някоя измислена марка да я взимам ли да ли ще има части за нея.

Коментар

цената е добра особенно ако има екстри. то няма кой знае колко марки, мисля, че имаше 1 марка при която изпарителя се сменя и се купува нов направо и няма мембрани тва е. трябват ти емулатори ала бала специално за твоя двг
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Значи да обобщим какви части трябва да ми дадът испарител,газовата бутилка,газопроводите,ламбда контрол,аванс процесор, клапанче др ще трябва ли да ми дадът.И пак ще питам някой от форум ще мойе ли да дойде с мен да проверим да има всичко коеми ми трябва за да я монтирам направо на колата газовата уредба.Може да ми са малко тъпи въпросите но не разбирам.

Коментар

Working...
                  X