Колеги имам въпрос за оригинална газова уредба от браво намерих си от браво 1.4 каквоте е и моето.Имам няколко въпроса колата е блъсната кои точно части трябва да искарам знам испарител газовата бутилка газопроводите друго можеби прочка(незнам как е при оригиналната) ако може да ми кажете по подробно.И имам и друг въпрос по-добралие оригиналната газова уредба от колкото тези които ги слагат навсякъде и ще можели въоще дасе монтира на моето браво.Това са ми въпросите към вас.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги имам въпрос за оригинална газова уредба
Collapse
X
-
Трява да вземеш клапана за пускане на газта, превключвателя. Вероятно е да има ламбда контрол и аванс процесор, ако е била кадърно поставена. Другото е ясно, а и оправи си заглавието Цената е добра, а оригинално има само марея би пауър с метанова уредба, с пропан бутан няма.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колеги 130лв. много ли е за газова и мога ли да разчитам на някой човек да дойде за оглед на газовата в софия е като ходя защтото не разбирам много от газови уредби.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
цената е добра особенно ако има екстри. то няма кой знае колко марки, мисля, че имаше 1 марка при която изпарителя се сменя и се купува нов направо и няма мембрани тва е. трябват ти емулатори ала бала специално за твоя двгLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Значи да обобщим какви части трябва да ми дадът испарител,газовата бутилка,газопроводите,ламбда контрол,аванс процесор, клапанче др ще трябва ли да ми дадът.И пак ще питам някой от форум ще мойе ли да дойде с мен да проверим да има всичко коеми ми трябва за да я монтирам направо на колата газовата уредба.Може да ми са малко тъпи въпросите но не разбирам.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар