Значи клата ми е FIAT Marea 1.8 16V с газова уредба Landi L.E.S. 98 (не е газов инжекцион) и е слагана в италия колата я имам от половин година и никакви проблеми нямах до преди няколко дена когато на газ просто спря да върви. Ходих при майстор и той ми каза че проблема е или в тая шашканиика която нз и аз как се нарича на първата снимка дето е или нещо компютъра на газовата се е бъгнал. Та ако някой знае от къде мога да си намеря такава джада като тая на първата снимка и сподели с мен ще съм му мн благодарен. А и също тъка ако някой знае от къде мога да си дръпна софт за тая газова защото си намерих кабел за по 30-тина евро ама софт неможах да намеря. Ако някой може да помогне по някакъв начин ще съм му благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем и въпрос за газова уредба Landi
Collapse
X
-
Sev написа:колега, това е ламбда контролможе моторчето (на втората снимка) или самата електроника да са издали багажаили просто да си е забравила настройкитеима вариант и ламбда сондата да е повредена, което е най-малко вероятносвържи се с qnisZ от форума
Коментар
-
Според мене е от стъпковия мотор, аз съм със същата система на БРЦ, един ден , колата просто умря на газ, окозо се блокиръл стъпков мотор! За най сигурно намире тестер за твоята ламбда контрол!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар