Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за метан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за метан

та въпроса ми е защо е запушен със силикон въздухоотвода някои може ли да ми каже Yellow_Flash_Colorz_PDT_25
    Fiat Brava 1.6/16v103SX

защото по инерция с висока скорост в противен случай ще гасне
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      защото по инерция с висока скорост в противен случай ще гасне
      не разбрах
      Fiat Brava 1.6/16v103SX

Коментар

караш на метанспускаш се по наклонизключваш от скоростколата гаснетова ес тази "манипулация" всичко е о.к. и мотора не гасне

Коментар

Е при мен що не гасне и няма манипулации по въздуховода?
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

На всички с метан ли е така запушен и това не спъва ли колата .... като не влиза студен и чист въздух
            Fiat Brava 1.6/16v103SX

Коментар

нe знам дали на всички е такано на 1,6 и с пропан-бутан е същата работамахни го и тествай

Коментар

ако гаснеше само от изключване на скорост и каране по инерция, щях да си го отпуша моя (понеже по инерция не карам, изключение е като спирам на сфетофар и я пусна от 40 км/ч) обаче често гаснеше и при превключване, така че не е офертаексперимента си го правих с надеждата че няма да гасне, но уви (надявах се моторчето за празен ход да се оправи с положението ).Колега дето не ти гасне, можеш ли да потвърдиш че не е запушен въздуховода така че да не се вижда отпред? Или че не е разкачен навътре и завит така, че да не го бие насрещната въздушна струя? Искрено се надявам да е така, за да знам че мога и мойта да я направя така.
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=101168

Коментар

Казаха ми че ако си сложа спортен филтър това което е отпред черното трябва да го махна цялото това вярно ли е и ще пречи ли нещо
                  Fiat Brava 1.6/16v103SX

Коментар

по принцип да, дали ще има негативен ефект не знамно идеята на "спортния" филтър (конусен тип) е да има минимално въздушно съпротивление, някои искат и студен въздух, други казват че и горещ им е окама аз не бих го правил за себе си
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=101168

Коментар

Небои се колега и при мене е така.В сервиза имаше едни лапета дето ме гледаха така като видяха ламаринката.Добрече имаше едно момче дето разбираше та обясни че тов е направерно заради метана.От долната страна до гофрирания маркуч има направена дупка о от там си дърпа небои се.
                      кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

при мене не е запушено.......но като си зех колата като и слагаха метановия инжекционбеше махнато че се осетих след това и ходих да си го зимами ония викат а ни го махнахме пречеше на дузите за метана ала балавикам издялкайте го с ножче и готовося си е перфект не гасни идиално епък за филтърааз неска си сложих пъхнах го в кутията и там влиза въздох от това дето ви е запушено и си върви мно яко и брамчи лекинкоготин звук правима кат я изрежиш в повече обороти не ти дава сила да пусниш педала ...
                        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Sev написа:
                          нe знам дали на всички е такано на 1,6 и с пропан-бутан е същата работамахни го и тествай
                          имаш право, при спускане с 100км/ч преди да си сменя въздушния ми правеше така, и незнаех от какво е на газ съм
                          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
                          X