Колега u_bo идеята е някой да поеме отговорност за ментетата на пазара.Пиши ми едно ЛС да земем да се видим с теб да обменим малко опит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви запалителни свещи да изберем ако караме на ГАЗ.
Collapse
X
-
u_bo
nasko91 написа:някои да е чувал за октаново число.Гориво запалитената система е цяла наукал.На един и същи мотор ако сипваш различен бензин 95 98 и тн.а и газ ще работи различно.и всички свещи имат различно топлинно число,трябва да ми дадеш повече информация
Коментар
-
nasko91 написа:някои да е чувал за октаново число.Гориво запалитената система е цяла наукал.На един и същи мотор ако сипваш различен бензин 95 98 и тн.а и газ ще работи различно.и всички свещи имат различно топлинно число,трябва да ми дадеш повече информация
Коментар
-
lov написа:nasko91 написа:някои да е чувал за октаново число.Гориво запалитената система е цяла наукал.На един и същи мотор ако сипваш различен бензин 95 98 и тн.а и газ ще работи различно.и всички свещи имат различно топлинно число,трябва да ми дадеш повече информация
Коментар
-
всяко гориво има октаново число,а това препукване е от неправилно изгаряне на горивото в целиндрите.Това може да е от много неща,ако на бензин ти е добре трябва да си сложиш адванс процесор които да регулира подаването на искрата електронно.Има вероятност проблема да ти е в главата.По добре де е види добър механник тои ще ти каже.Аз имам вече 2 фиат и сам минал около 200 000 км понеже сам такси.Имам много литература за ДВГ и сам бачкал но не мога да кажа,че разбирам от всичко.Много маистори малко механници
Коментар
-
npace написа:Колега тва едно време при Жигула и дефорсак копач ставаше ама при ФИАТ тея еднополюсните се разпадат (Личен опит - имам доказателства)
Коментар
-
lov написа:npace написа:Колега тва едно време при Жигула и дефорсак копач ставаше ама при ФИАТ тея еднополюсните се разпадат (Личен опит - имам доказателства)
Коментар
-
1. нищо не разбирам от свещи...2. като ми правиха колата на газ взех свещи по каталог - NGK BCPR 6E/ES - изобщо не знам какво значат буквите и цифрите.... мисля че са еднополюсни... помня, че майстора /имам му голямо доверие/ каза че стават ама разстоянието не било 11 мм. а трябвало да бъде 6 мм. или обратно...та мисля че lov е прав с мнението - Принципно не са те излъгали че е по добре с еднополюсни защото при работа на газ е за предпочитане да се увеличи разстоянието на електродите за малко по дълга искра.Това може да стане само на еднополюсна свещ. Газта се запалва малко по трудно. п.п. на старите свещи пишеше нещо фиат-ланчиа ....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
lov впрягам се защото се опитвате да ми докажете че инж.Ганев е по умен от тоя дето е конструирал двигателите на фиат!?Относно това че може да си ми чичо , споко повече от бате няма да ти кажа! :D pakumba ако искаш и без свещи карай.Аз съм се опарил тея боклуци и повече никога няма да ги сложа.Дано при теб да изкарат още 5х10000км щото иначе......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар