Synthy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви запалителни свещи да изберем ако караме на ГАЗ.
Collapse
X
-
Пак ще кажа като си иридиеви, колко да са иридиевииридия е само покритие, имай предвид че той е с по добра проводимост но това не значи че са по издражливи на физически тормоз.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Пак ще кажа като си иридиеви, колко да са иридиевииридия е само покритие, имай предвид че той е с по добра проводимост но това не значи че са по издражливи на физически тормоз.
Коментар
-
След като са с по-добра проводимост, тва значи че трябва да са по-износоустойчиви, каквото и се случва на практика. По моят въпрос за плазменото запалване, явно трябва да се експериментира. Хъм."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Колеги от толкова коментари не разбрах дали да взема еднополюсни или да взема двуполюсни каквито дава производителя. Чета по много форуми, където казват че щом е на газ, е по хубаво свещите да са еднополюсни. Никъде не видях модела Denso на този мотора дали са едно или двуполюсни. Чета че и трябва да е с друго топлинно число (т. е. по студени или по топли), щом се кара на газ, заради по високата температура на изгаряне, в случая на NGK не знам да ли да търся с число 5 или 7. Намирам модел на NGK BKR5EZ еднополюсни, като не мога да разбера дали са с по ниско или по високо температурно число.Моля помагайте, че до неделя ще мога да направя поръчката за да пристигнат свещите в понеделник.
Коментар
-
marto_gp написа:wwalker написа:Каква ти е колата първо? Аз лично предпочитам Bosch и на сайта им има лесен и удобен каталог. По моделa на колата ти препоръчва свещи за бензин и за LPG/CNG
Коментар
-
wwalker написа:marto_gp написа:wwalker написа:Каква ти е колата първо? Аз лично предпочитам Bosch и на сайта им има лесен и удобен каталог. По моделa на колата ти препоръчва свещи за бензин и за LPG/CNG
Коментар
-
Колега, вземи си някакви нормални свещи на някаква реална цена, има доста марки доказани като име просто си провери твоя модел и ги вземи от търговец с доказано име.Иридеви, титаниеви, три или четири полюсни все тая - лично мнениеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
marto_gp написа:wwalker написа:marto_gp написа:wwalker написа:Каква ти е колата първо? Аз лично предпочитам Bosch и на сайта им има лесен и удобен каталог. По моделa на колата ти препоръчва свещи за бензин и за LPG/CNG
Коментар
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар