Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко струва метан-уредба?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За този метан ще ти трябва бутилка от порядъка на 72/75л.

Коментар

само за инфо ще Ви споделя, че аз съм с 80л бутилка(не е инжекцион), градско в София минавам 180-190км, извън градско нормално шофиране 100-110 км/ч минавам 280-290 км. до скоро колата ми не вървеше добре от година ми сложиха някакъв процесор и нещата се оправиха разликата метан бензин е малка, усещасе на баир и то ако трябва да намаля и после по-трудно наваксването на скоростта. ала метана си е метана, на сметка е особено ако се кара бая.колата ми е Мареа 1,8 16в, изминал съм точно 37 000 км, колата на бензин ми дава разход от 11/100 градско и 8/100 извънградско, всеки може да сметне : купих колата преди 3 години за 4100 лева, сложих уредбата за 1900 лева и купих процесора за 300 лева и след като съм изминал тези километри се оказва, че от разликата в цената на бензин-метан съм изплатил не само уредбата а и самата кола. свещи за тези 3 години съм сменил веднъж.надявам се да съм бил полезен ако някой се чуди к’во да прави

Коментар

Колата я купих с метанова уредба. Ланди-Ренцо. 90 литра бутилка, метанов инжекцион 5 цилиндъра, ТАП... всичко както си трябва.Цената на всичко + монтажа е била 3400 с ДДС по фактура.Сега същото би трябвало да е около 2500Колата е автоматик, 154 коня. Либра 5.20 V.I.S.Градско, Пловдив е 10 лв/100км. На бензин е доволно над 30лв/100км!!!Разход от Пловдив до София (зареждане в Тракия до горе и зареждане на Горублянското Еко пак до горе) - 9 лева! Обратната хватка е 10 лева, че метана е по-скъп в Пловдив Скорост около 120-130. Витиня на по-ниска предавка, за да набира по нагорнището.С трима човека на метан вдига 170 км по нагорнището (долу 130, горе 170). Страх ме е да карам с по-висока скорост, но 200 на равно ще ги хване на метан.Над 3000 оборота няма видима разлика метан/бензин.Автоматик на метан с включен климатик е мъртвец... не е баш така. Особено на кола която не е 90 коня по рождение
        Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
        Lancia Lybra SW 1,9JTD

Коментар

Working...
        X