Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Темпра 17 газ/градско ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ewing написа:
    ми да, бачка ама да видим сега след поредното засичане дали ще има разлика в разхода. иначе това паркучето старото беше сцепено на 2 места и напукано на още 3-4. другото странно е че при махнато маркуче пак си работеше икономайзера (това дето пише economy, power).Спирачките също нямаха промяна при махнато маркуче. имаше вакуум на дупчицата но е явно пренебрежимо малко и за това не влияе драстично на спирачките.хаиде стискаъте палци за разхода ако не пак продължаваме темата :P
    за икономайзера той си свети, но не се сменя повер/иконъми
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

аа сменя, сменя, специално го пробвах на махнато маркуче да тествам дали има разлика и се сменяше.само че сега ми направи впечатление, че преди се сменяше почти на еднаки обороти пауър-а и економи-то а сега като че ли има наистина значение дали сам по нанагорно или на хоризонтално някъде. та дано е от това проблема с харчлъка.сега засичам и ще си проличи
      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
      182A4.000 IAW49F
      LPG - Lovato EasyFast
      ----------------------------
      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

резултата е нулев. след подмяна на маркучето и рестартиране на ЕКУто ефекта е 15,5 газ градско. дерзанието продължава. ако някой знае къде в софия мога да направят хубава комютърна диагностика да каже. надявам се као има заминал датчик който да прави мизерията ще си проличи така.
        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        ----------------------------
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

колега ,най добре отиди на газ анализатор или виж във форума как се настройва ловато .и аз съм със такъв на астрата и съм завил бронзовия болт на изпарителя докрай ,а празния ход таманя със пластмасовия
          FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Working...
          X