Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всички компютри на Fiat ли трупат грешки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    NikMar написа:
    Голям зор видях докато ти прочета поемата, а казват че в Хасково незнаели българския, какво да кажа за твоя димитровградски правопис!!! Без коментар...
    Чакай бе колега, кой казва че в Хасково не знаели българския...????Мога най-отговорно да заявя, че в Хасково се говори по-чист български от 2/3 от останалите региони на страната!А че на колегата не му се чете - вярно е - мислех да го редактирам ама щеше да стане в червено целия пост и се отказах.
    Извинявай, не искам да засягам никого, но знам че Хасково и Димитровград имат доста спорове по някои въпроси и доколкото знам това е произлязло от това кой град да е окръжен и от тогава димитровградчани ви бъзикат с неправилния български " съпта рапта няма, ръките у жобите и се фиркаме на Кенана" най-добрия ми приятел от студентските године е хасковлия и почти всяка година ходя там на гости с голямо удоволствие, така че не искам да те обиждам просто го дадох за сравнение.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

kostov написа:
      Кво се дрънкате сега?Моето Пунто 1,1-95 г.-моно от две години и половина е на газ.Газовата е втора употреба,слагахме я с един приятел,има само едно реле за прекъсване на инжектора и до ден днешен/да чукам на дърво/нямам никакви проблеми.Индикацията на дюзата си свети и колата си върви-няма трупане на грешки или нещо подобно,напротив-на газ работи и върви по-добре от бензина.Сутрин си паля задължително на бензин и след това само ГАЗ!Много съм чел из форума по въпроса,но това е положението.И не съм само аз така-тук има поне две Пунто-та като моето,които са оборудвани по същия начин и също нямат проблеми.От мен това-всеки си решава сам.
      Колега, вярвам ти, защото майстора не ми сложи емулатор, тъй като е слагал на такова пунто газ, и същото не е имало проблеми, като лампата на инжекторите е светела постоянно, а също и негов колега му каза че Фият-ките не трупат грешки.

Коментар

Slavi_Lancia написа:
        ... А па новите компове ко чудо са си ебало мамата, така се оплитат сами по себе си че си ебало мамата, еи го на моя, не знаех че има такова животно начи заводски са му зададени някви стоиности но като се монтира на колата почва да се самоубочава според стила на каране и състоянието на самия мотор в процеса на експлоатацията му и постояно гони някви стоиности да докара максимално добра работа, до тук добре но комповете стават 2 в колата щото вече е с газ инжекция и ако оплескаш газовата поради няква причина да не работи както трябва тоя бензиновия калпазанин почва да се мъчи да си направи пак разни настроики и докато колата работи лошо на газ тои си се мъчи да си гони нормите. Всяко палене на бенз и обръщане на газ го обърква още повече и се стига до момент в които сам така разцентрова всичко че колата не работи ни на бенз ни на газ. Ето аз съм пресен случаи след като го закачихме на визата не показа никви записани грешки но колата не може да хване празен ход въобще, форсира се сама гасне и т.н.т. През визата го резетнахме и всичко си доиде на мястото заработи и на газ и на бензин но сега ще трябва да го покарам на бенз за да си се понаучи малко и после ще трябва газовата да се вкара в норми и тогава да се нагоди към бензина че пак ще се омажат. Абе луда работа
        ей колега с какъв газов инжекцион си? я моля те сподели малко инфотова е на Браво-то нали???

Коментар

Значи и аз имам Пунто 1.1 на газ задължително ми кво да кажа на дълъг път пада до 6-7 на 100 газ иначе градско до 8 качва пък ако е пътя Бургас Варна по тея баири стига и до 10 на 100.........................................Иначе колата бяга и то доста 160-170 си ги достига на газ.
          айде сега колега Fiat_Punto11 да ми обясниш с туй пунто 1.1 как ги вдегаш тези 160-170 км./ч., какви антикрила и елерони ползваш, каква газ сипваш и на коя бензиджийница, как удържаш страничния вятър и такива ми ти неща....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

И на мене ми е чудно!?!?!?! Аз със мойта като вдигна 130-140 км/ч и вече ме дострашава от стабиността на колата!?
            Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
            Втората......пак същата!
            (_-_)______////_______(_-_)
            Punto75-Вече на жената!
            Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Без значение какво ще си говорим - комповете си трупат грешки и освен това "свикват" да работят по един и същ начин. Промени ли се това нещо, трябва известно време за да се нагодят към новите условия. Пробвано е опитно и няма грешка. Ако колата по принцип си е здрава, няма проблеми. За да са по-малко проблемите обаче, цялата система по управление на двигателя трябва да си е в оптимален вариант, пък бил той и малко по-скъп. Все пак нервите не се възстановяват и са безценни.
              Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
              Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Working...
              X