pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде е врътката за чувствителността на Волтран вакуумен?
Collapse
X
-
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
тя кутията на бутилката може да гледа където си иска, въпроса е как е потгъната тръбичката на сондата вътре. представи си ситуацията кутията е в най-горна точка на бутилката- трубата вътре трябва да е вертикална. ако е сгъната на 45 градуса например представи си като останат 2 литра газ как тя не стига до долу в газта. не може да се ряазбере по никакъв начин без разглобяване- може да пробваш да я въртиш бутилката и да налучкваш. а свалянето на сондата не е никаква сложнотия- купи си предварително уплътнението и развиий 6 болтаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колеги каква може да е другата причина да ми изстива бутилката? Вчера като ходих до Ловеч беше цялата изпотена. Възможно ли е тая сонда изобщо да липсва щото се изпотява дори пълна. Ще я отварям, но просто няма време тия дни. И може ли да събере по-малко, когато е студена или поплавъка показва по-малко. Защото като тръгнах заредих 24лв на "топла бутилка", което беше от празно и дори не беше догоре. Когато стигнах там стрелката ми показваше почти нула. Изкарах поне 20км , газта не беше свършила и намерих една газостанция - добре ми изглеждаше и реших да напълня догоре и за мое очудване събра 18лв?!? Стрелката не показваше пълно, но се прибрах с тая газ и има още. Не знам кое е по-вероятно стрелката показва по-малко или в Ловеч не се е напълнила догоре? Като покарам с остатъка ще ми етрудно да разбера , защото ще карам само градско.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
хич не я гледай стрелката то е поплавък като в тоалетните казанчета и зависи също от реглажа на поплавъка и от това как е завъртяна бутилктата не й обръщай внимание. ако толкова искащ като свърши газта го отвори и регулирай. няма друга причина за потене на бутилкта, може да ти липсва тръбичката примерно и затва да е. отваряй и си реши всички проблеми работа за 20 мин е всичкоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Оправи се проблема, както писах в една друга тема - то какво излезе: На плочката, в която влиза месингов щуцер за газта се оказа, че същият вътре е сплескан и е под формата на ’8’. Така се получава, че хем притваря газта, хем влиза въздух. Като го изпрвих и го вкарах с повечко лепило, всичко си дойде на мястото. Дори и бутилката не съм видял да се поти. Макар че я отварях да видя какво има вътре, ама нищо нередно не видях. Сега се радвам на добро вървене и разход от 11/100 в София. Мерси на всички, които искаха да помогнат и се надявам на някой да му влезе в работа темата!FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
stanleyhacker написа:Сетих се един въпрос: нормално ли е при по-дълго каране бутилката да изстива? Не че да се заскрежава, но да е видимо хладна?
Коментар
-
И за мен е точно така! Абсолютно съм съгласен. Обаче фактите са такива: Когато отворих сондата, нямаше нищо подозрително, само малко трябваше да завъртя бутилката, за да смуче най-отдолу. Резултат: никакъв. Само започна малко повече да събира бутилката. Пак си изстиваше... Когато оправих проблема със плочката и щуцера и, всичко заспа. Нито бутилката изстива, нито ми трябва да запушвам с парцали въздушния филтър. Днес засякох и разхода: 10,5/100 в София.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT UNO 1.5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар