Какво ще ме посъветвате? С тия цени на бензина става ненормална работа, но нали се говори нещо че ще забранят допъвнително слаганите газови уредби и всички коли трябва да са така, както са произведени фабрично. Все пак си мисля че ако сложа газов инжекцион ще си избия парите и ще ми излиза по-евтино. Кажете също къде може да ми монтират на моята кола и да не е много скъпо, защото тук наблизо има един сервиз и ми искат 1600лв, а в интернет гледах на едно място 1150 за 4 цилиндрова кола.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да слагам ли газов инжекцион?
Collapse
X
-
Re: Да слагам ли газов инжекцион?
mvmrik написа:Какво ще ме посъветвате? С тия цени на бензина става ненормална работа, но нали се говори нещо че ще забранят допъвнително слаганите газови уредби и всички коли трябва да са така, както са произведени фабрично. Все пак си мисля че ако сложа газов инжекцион ще си избия парите и ще ми излиза по-евтино. Кажете също къде може да ми монтират на моята кола и да не е много скъпо, защото тук наблизо има един сервиз и ми искат 1600лв, а в интернет гледах на едно място 1150 за 4 цилиндрова кола.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Re: Да слагам ли газов инжекцион?
Atanas71 написа:mvmrik написа:Какво ще ме посъветвате? С тия цени на бензина става ненормална работа, но нали се говори нещо че ще забранят допъвнително слаганите газови уредби и всички коли трябва да са така, както са произведени фабрично. Все пак си мисля че ако сложа газов инжекцион ще си избия парите и ще ми излиза по-евтино. Кажете също къде може да ми монтират на моята кола и да не е много скъпо, защото тук наблизо има един сервиз и ми искат 1600лв, а в интернет гледах на едно място 1150 за 4 цилиндрова кола.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар