NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към колегите с Пунто 1 + газова уредба
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
NikMar написа:Такааа! Никой не помага, а аз пак ще питам. Помагайте бе хора! . Всички ли разчитате на газаджиите, никой от вас ли не се е наел да си го направи сам?Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Здравей! Аз имам пунто 1.2 75. Сложих най обикновена газова уредба с емулатор на ламбда сондата,изпарителя ми е Fema( май турски,не съм сигурен) и колата си ми върви много добре почти никаква разлика с бензина! Уредбата е монтирана преди 2год. и половина и съм навъртял 60 000 км. с нея ,никакви ядове,разход 7-7.5 извън града и 8.5- 9 градско! На мен ми струваше тогава уредбата 230 лв. без бутилката(аз си имах такава)! А плочката май е вебер ! Успех с избора на газова уредба! Аз съм страшно доволен от нея!Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
колеги на мен нещо не ми работел ламбда контрола и ми го замениха с онези пластмасовите,но все пак не позволих на майстора да си го прибере други ми казаха че можел да се оправи.а аз точно това искам да ми падне малко разхода в момента е около 11газ градско,а и не само за това все пак си е по друго да си е както си му е реда.дайте някакви координати.мерси.Fiat Bravo 1.6 16v не пипам десния педал, че направо полудява
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар