Може и тъп да ми е въпроса, може и много тъп да ми е, но .... питам. Не знам случайно ли е, не е ли, но откакто почнаха жегите, мойта кола пак полудя Сутрин, докато не се е напекло всичко, работи нормално на газ, обаче драмата е после - гасне и пак и пак и не ще, в един момент се оправя и после пак, ненормална работа, ама много ненормална.Нещо подобно да ви се случва?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Влияе ли температурата на работата на газовата?
Collapse
X
-
dudulia написа:Влияе,ама докато не дадеш инфо за АГУ-то ти малко трудно ще ти помогне човек.Освен това кога гасне?Когато включи перката?Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Може би да питам по друг начин: Ако приемем, че температурните датчици на термостата и този със синя куплонг не работят нормално или нещо ги кара да не работят нормално, това води ли до объркване на ЕКУ-то и гаснене на колата при освобождаване от скорост? И какво всъщност води до тази тяхна ненормална работа, колко горе-долу е живота на тези датчици?Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
somebody написа:Може би да питам по друг начин: Ако приемем, че температурните датчици на термостата и този със синя куплонг не работят нормално или нещо ги кара да не работят нормално, това води ли до объркване на ЕКУ-то и гаснене на колата при освобождаване от скорост? И какво всъщност води до тази тяхна ненормална работа, колко горе-долу е живота на тези датчици?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:somebody написа:Може би да питам по друг начин: Ако приемем, че температурните датчици на термостата и този със синя куплонг не работят нормално или нещо ги кара да не работят нормално, това води ли до объркване на ЕКУ-то и гаснене на колата при освобождаване от скорост? И какво всъщност води до тази тяхна ненормална работа, колко горе-долу е живота на тези датчици?Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Сменихме температурните датчици, моторчето е почистено и в момента колата се държи нормално, въпреки, че показателите на моторчето при замерването са 80, а не 40, както е в Аутодата-та. Ще изчакам, за да видя как ще е тези дни, ако се размина с ново моторче ще е добре, защото това не е на повече от 12000км, все ми се струва, че не си е изпяло песента.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
somebody написа:pakumba написа:somebody написа:Може би да питам по друг начин: Ако приемем, че температурните датчици на термостата и този със синя куплонг не работят нормално или нещо ги кара да не работят нормално, това води ли до объркване на ЕКУ-то и гаснене на колата при освобождаване от скорост? И какво всъщност води до тази тяхна ненормална работа, колко горе-долу е живота на тези датчици?Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар