Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

''Изпържиха" ли ме с по-малко газ в ОМВ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

''Изпържиха" ли ме с по-малко газ в ОМВ?!

Оня ден стане нещо странно. Заредих газ за 20 лв. на ОМВ което бяха 18.5 л. ( с които смесено трябваше да мина 180 км.) и с тях карах 100км градско и 10 на извънградско, като не съм се правил на Шумахер, и на магистралата по едно време започна да заглъхва мощността, колкото повече натискам педала толкова повече ’’забива моцуната’’ в асфалта. Минах на бензин нямаше проблем , после заредих пак газ и нямаше проблем. Нооо като изчислих разхора трябва да е бил на предните 20 лв. 16/100, като предната седмица ми да де разход 11.7/100 градско!!! Когато заредих на ОМВ беше в 1 през нощта. Дали не ме метна тоя нещо, че за пръв път ми се случва такова нещо?!
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Колега на кое ОМВ зареди? Ако е на Цариградско шосе в посока излизане от София, значи вече 100% ще съм сигурен че тези лъжат. Миналия месец там в бутилка, която никога не е събирала повече от 34 литра газ успяха да ми сипят 47 литра. Викаха и управителката, но като нямам стикер за преглед на бутилката и паспорт не можело да имам никакви претенции. Тяхната колонка била инспектирана и в нормите. Повече на ОМВ аз няма да заредя.
    FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
    LPG System BRC Just

Коментар

Аз затова слагам за определена сума. Не до горе.На мен от това до горе ми се се струва че ми се откачи поплъвъка и сега дрънка в бутилката.38 литра в 40 литрова бутилка с 1 литър горе-долу вътре.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
        Аз затова слагам за определена сума. Не до горе.На мен от това до горе ми се се струва че ми се откачи поплъвъка и сега дрънка в бутилката.38 литра в 40 литрова бутилка с 1 литър горе-долу вътре.
        Вътре става огромно налягане по този начин. Наистина недей да я пълниш така, особено лятото, че да не стане бум.
        N.Y. State of Mind

Коментар

при мене даже нивото при което изклячва бутилката е 35л а иначе цял капацитет 39 л,
          Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
          Втората......пак същата!
          (_-_)______////_______(_-_)
          Punto75-Вече на жената!
          Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

HLX написа:
            Колега на кое ОМВ зареди? Ако е на Цариградско шосе в посока излизане от София, значи вече 100% ще съм сигурен че тези лъжат. Миналия месец там в бутилка, която никога не е събирала повече от 34 литра газ успяха да ми сипят 47 литра. Викаха и управителката, но като нямам стикер за преглед на бутилката и паспорт не можело да имам никакви претенции. Тяхната колонка била инспектирана и в нормите. Повече на ОМВ аз няма да заредя.
            Ми на ОМВ в Люлин скед тунела. Аз това се замислих че заредих през ноща и може тоя да е решил да ме метне А то по принцип може ли да пълнят въздух или разредена газ?! Или просто на колонката пише едно а в бутилакта влиза друго?! Заредих в ОМВ защото тука колегите казват че газта е хубава...
            Brava 103HP

Коментар

И аз зареждам там по 2 пъти на седмица. До сега през деня проблеми не е имало.Миналия път беше на път за перник на едно омв.

Коментар

На OMV е ми се случвало да ме пържат, но на ШЕЛ на ботевградско ме изпържиха. Тамън ми беше светнала лампата и тия ми сипаха 47 л. при положение, че повче от 40 няма как да съдере (40л. + 7л резерва)
                Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                Engine Stamp: 176B9.000
                Version Code: 176BV
                Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

easylife написа:
                  На OMV е ми се случвало да ме пържат, но на ШЕЛ на ботевградско ме изпържиха. Тамън ми беше светнала лампата и тия ми сипаха 47 л. при положение, че повче от 40 няма как да съдере (40л. + 7л резерва)
                  Говориш за бензин нали? :D

Коментар

Re: ’’Изпържихалиме’’ с по-малко газ в ОМВ?!

miro2177 написа:
                    Оня ден стане нещо страано. Заредих газ за 20лв на ОМВ което бяха 18,5лтр ( с които смесено трябваше да мина 180км) и с тях карах 100км градско и 10 на извънградско, като не съм се правил на Шумахер, и на магистралата по едно време започна да заглъхва мощността, колкото повече натискам педала толкова повече ’’забива моцуната’’ в асфалта. Минах на бензин нямаше проблем , после заредих пак газ и нямаше проблем. Нооо като изчислих разхора трябва да е бил на предните 20лв 16/100, като предната седмица ми да де разход 11,7/100 градско!!! Когато заредих на ОМВ беше в 1 през ноща. Дали не ме метна тоя нещо, че за пръв път ми се случва такова нещо?!
                    ОМВ на цариградско яко лъжат , бутилката ми събира мах. 29л. те ми заредиха 33л. като още небеше изключила колонката аз казах достатъчно .
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                      miro2177 написа:
                      Оня ден стане нещо страано. Заредих газ за 20лв на ОМВ което бяха 18,5лтр ( с които смесено трябваше да мина 180км) и с тях карах 100км градско и 10 на извънградско, като не съм се правил на Шумахер, и на магистралата по едно време започна да заглъхва мощността, колкото повече натискам педала толкова повече ’’забива моцуната’’ в асфалта. Минах на бензин нямаше проблем , после заредих пак газ и нямаше проблем. Нооо като изчислих разхора трябва да е бил на предните 20лв 16/100, като предната седмица ми да де разход 11,7/100 градско!!! Когато заредих на ОМВ беше в 1 през ноща. Дали не ме метна тоя нещо, че за пръв път ми се случва такова нещо?!
                      ОМВ на цариградско яко лъжат , бутилката ми събира мах. 29л. те ми заредиха 33л. като още небеше изключила колонката аз казах достатъчно .
                      Добре де, и в същия момент какво се случва, колонката цака, а в бутилката нищо бати държавата сме, да те гледат в очите и да те лъжат Като беше видял че ти зарежда над 30лтр трябваше да го хванеш тоя и да му хакнеш пълначката в ’’ауспуха’’ и да го пробваш колко събира
                      Brava 103HP

Коментар

miro2177 написа:
                        Atanas71 написа:
                        miro2177 написа:
                        Добре де, и в същия момент какво се случва, колонката цака, а в бутилката нищо бати държавата сме, да те гледат в очите и да те лъжат Като беше видял че ти зарежда над 30лтр трябваше да го хванеш тоя и да му хакнеш пълначката в ’’ауспуха’’ и да го пробваш колко събира
                        Въздържам се последно време преди година щеше да яде тукати :D , но дали наистина той е виновен или самия управител на газстанцията
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                          miro2177 написа:
                          Atanas71 написа:
                          miro2177 написа:
                          Въздържам се последно време преди година щеше да яде тукати :D , но дали наистина той е виновен или самия управител на газстанцията
                          Ако е виновен управителя трябва на същатата колонка така да е настроена че да цакат всички което за 1 седмица 10000% газаджията ще яде тукати от бая народ Вероятон правят врътки някакси но щом няколко колеги вече са патили явно не е случайно а е практика което е мн мн жалко
                          Brava 103HP

Коментар

Доколкото знам газта е течна и има начини да се сипе и вода в цистерната, а двигателя работи и с 5% вода +газта, разликата е че задното ви гърне тече като лейка, а колата не може да удуши и глист по баирите. :D
                            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
                              Доколкото знам газта е течна и има начини да се сипе и вода в цистерната, а двигателя работи и с 5% вода +газта, разликата е че задното ви гърне тече като лейка, а колата не може да удуши и глист по баирите. :D
                              При мене има моменти в които от ауспуха капе, но мислех че е нещо конденс или нз и аз. Може ли дае от разредена газ?! Аиде сега ново 20
                              Brava 103HP

Коментар

Working...
                              X