Оня ден стане нещо странно. Заредих газ за 20 лв. на ОМВ което бяха 18.5 л. ( с които смесено трябваше да мина 180 км.) и с тях карах 100км градско и 10 на извънградско, като не съм се правил на Шумахер, и на магистралата по едно време започна да заглъхва мощността, колкото повече натискам педала толкова повече ’’забива моцуната’’ в асфалта. Минах на бензин нямаше проблем , после заредих пак газ и нямаше проблем. Нооо като изчислих разхора трябва да е бил на предните 20 лв. 16/100, като предната седмица ми да де разход 11.7/100 градско!!! Когато заредих на ОМВ беше в 1 през нощта. Дали не ме метна тоя нещо, че за пръв път ми се случва такова нещо?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
''Изпържиха" ли ме с по-малко газ в ОМВ?!
Collapse
X
-
Колега на кое ОМВ зареди? Ако е на Цариградско шосе в посока излизане от София, значи вече 100% ще съм сигурен че тези лъжат. Миналия месец там в бутилка, която никога не е събирала повече от 34 литра газ успяха да ми сипят 47 литра. Викаха и управителката, но като нямам стикер за преглед на бутилката и паспорт не можело да имам никакви претенции. Тяхната колонка била инспектирана и в нормите. Повече на ОМВ аз няма да заредя.
-
GTipo написа:Аз затова слагам за определена сума. Не до горе.На мен от това до горе ми се се струва че ми се откачи поплъвъка и сега дрънка в бутилката.38 литра в 40 литрова бутилка с 1 литър горе-долу вътре.N.Y. State of Mind
Коментар
-
при мене даже нивото при което изклячва бутилката е 35л а иначе цял капацитет 39 л,Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
HLX написа:Колега на кое ОМВ зареди? Ако е на Цариградско шосе в посока излизане от София, значи вече 100% ще съм сигурен че тези лъжат. Миналия месец там в бутилка, която никога не е събирала повече от 34 литра газ успяха да ми сипят 47 литра. Викаха и управителката, но като нямам стикер за преглед на бутилката и паспорт не можело да имам никакви претенции. Тяхната колонка била инспектирана и в нормите. Повече на ОМВ аз няма да заредя.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
На OMV е ми се случвало да ме пържат, но на ШЕЛ на ботевградско ме изпържиха. Тамън ми беше светнала лампата и тия ми сипаха 47 л. при положение, че повче от 40 няма как да съдере (40л. + 7л резерва)Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
easylife написа:На OMV е ми се случвало да ме пържат, но на ШЕЛ на ботевградско ме изпържиха. Тамън ми беше светнала лампата и тия ми сипаха 47 л. при положение, че повче от 40 няма как да съдере (40л. + 7л резерва)Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: ’’Изпържихалиме’’ с по-малко газ в ОМВ?!
miro2177 написа:Оня ден стане нещо страано. Заредих газ за 20лв на ОМВ което бяха 18,5лтр ( с които смесено трябваше да мина 180км) и с тях карах 100км градско и 10 на извънградско, като не съм се правил на Шумахер, и на магистралата по едно време започна да заглъхва мощността, колкото повече натискам педала толкова повече ’’забива моцуната’’ в асфалта. Минах на бензин нямаше проблем , после заредих пак газ и нямаше проблем. Нооо като изчислих разхора трябва да е бил на предните 20лв 16/100, като предната седмица ми да де разход 11,7/100 градско!!! Когато заредих на ОМВ беше в 1 през ноща. Дали не ме метна тоя нещо, че за пръв път ми се случва такова нещо?!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:miro2177 написа:Оня ден стане нещо страано. Заредих газ за 20лв на ОМВ което бяха 18,5лтр ( с които смесено трябваше да мина 180км) и с тях карах 100км градско и 10 на извънградско, като не съм се правил на Шумахер, и на магистралата по едно време започна да заглъхва мощността, колкото повече натискам педала толкова повече ’’забива моцуната’’ в асфалта. Минах на бензин нямаше проблем , после заредих пак газ и нямаше проблем. Нооо като изчислих разхора трябва да е бил на предните 20лв 16/100, като предната седмица ми да де разход 11,7/100 градско!!! Когато заредих на ОМВ беше в 1 през ноща. Дали не ме метна тоя нещо, че за пръв път ми се случва такова нещо?!Brava 103HP
Коментар
-
miro2177 написа:Atanas71 написа:miro2177 написа:Оня ден стане нещо страано. Заредих газ за 20лв на ОМВ което бяха 18,5лтр ( с които смесено трябваше да мина 180км) и с тях карах 100км градско и 10 на извънградско, като не съм се правил на Шумахер, и на магистралата по едно време започна да заглъхва мощността, колкото повече натискам педала толкова повече ’’забива моцуната’’ в асфалта. Минах на бензин нямаше проблем , после заредих пак газ и нямаше проблем. Нооо като изчислих разхора трябва да е бил на предните 20лв 16/100, като предната седмица ми да де разход 11,7/100 градско!!! Когато заредих на ОМВ беше в 1 през ноща. Дали не ме метна тоя нещо, че за пръв път ми се случва такова нещо?!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:miro2177 написа:Atanas71 написа:miro2177 написа:Оня ден стане нещо страано. Заредих газ за 20лв на ОМВ което бяха 18,5лтр ( с които смесено трябваше да мина 180км) и с тях карах 100км градско и 10 на извънградско, като не съм се правил на Шумахер, и на магистралата по едно време започна да заглъхва мощността, колкото повече натискам педала толкова повече ’’забива моцуната’’ в асфалта. Минах на бензин нямаше проблем , после заредих пак газ и нямаше проблем. Нооо като изчислих разхора трябва да е бил на предните 20лв 16/100, като предната седмица ми да де разход 11,7/100 градско!!! Когато заредих на ОМВ беше в 1 през ноща. Дали не ме метна тоя нещо, че за пръв път ми се случва такова нещо?!Brava 103HP
Коментар
-
КИМИ написа:Доколкото знам газта е течна и има начини да се сипе и вода в цистерната, а двигателя работи и с 5% вода +газта, разликата е че задното ви гърне тече като лейка, а колата не може да удуши и глист по баирите. :DBrava 103HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар