Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно газова :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно газова :)

Днес като си карах ми направи впечатление, че колата ми не се набира толкова пъргаво (вече и на газ) . Преди около месец пусках тема че се дърпа на бензин , но почти 100% е от запушени дюзи и слагах редекс в много мощна дозировка. Може ли да е станало нещо от него, тъй като днес на отсечка на която вдига 120 130 на газ по принцип сега се мъчеше на 100 и повече не :/ (това по нагорнище) иначе като вдигне над 3000 набира малко по пъргаво , но пак не както преди :/ Знам че въпросът е доста тъп, но искам да знам какво да правя за да установя проблема. Ако се налага ЕЛКОН ще откачам скоро акумулатора за повече от час да сменям един чарк. Тъй като така се затриват грешките от ЕКУто има ли смисъл да ходя на ЕЛКОН ако се налага слд това или няма да засече ако е имало ?? Мерси предварително. Предишния собственик на тази кола е за убиване !!
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

deadairplane написа:
      Ако става въпрос за Бравото ти от подписа с половин час откачане на акумулатора най-много да си затриеш запаметените станции на радиото ама грешките на ЕКУто не можеш. Иначе това е което ти трябва, ама преди да ги изтриеш виж кои са и направи нещо да не се появяват пак.
      Няколко пъти съм питал Sev и той казва, че можели да се трият, но несъм пробвал да давам мое мнение . Ще бъде изпроввано де МЕрси за съвета иначе ще отида на ЕЛКОН дано покаже защо се пъне

Коментар

Коментар

от подписа .. днеска като че ли вървя доста по добре! Сменях и горивен филтър, заварявах седалката че един лост беше разкачен, оправих пръскалката на задното стъкло, вече кората там хлопа от тъпите щипки , изсмуках спирачната течност от казанчето и хидравличната и сложих нови приста. Незнам какъв ефект има всичко това но май се набира добре вече само дето тропа повече, пък по двигателя нищо несъм правил странно :/

Коментар

Коментар

Това е временно решение , мерси да за смяна е но е по-добре от старото Имам да сменям задни накладки та с тях ще ги сменя и течностите

Коментар

Working...
              X