Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион за FIAT COUPE ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като за начало - Честито и хиляди безаварийни километри!Като я пробваш в 100% градски условия с климатик , токава кажи как е разхода щото сега ми говориш за 7.4/100 което си е нещо от сорта на кадет 1.3 моно набор 86 с 90 по магистралата ама към Пловдив.В началото и моята с 95 лева мина 1000 км. , но сега е коренно различно - извън града с клима 10/100 градско с клима 14/100 без клима брой с литър по малко извънградско и 2 по малко градско.Нереално беше тва 95 лева за газ 1000 километра при положение че на бензин градско си лапаше 15.Искам след месец пак да споделиш градския разход но поне на 1000 километра а не на 100.

Коментар

npace написа:
      Като за начало - Честито и хиляди безаварийни километри!Като я пробваш в 100% градски условия с климатик , токава кажи как е разхода щото сега ми говориш за 7.4/100 което си е нещо от сорта на кадет 1.3 моно набор 86 с 90 по магистралата ама към Пловдив.В началото и моята с 95 лева мина 1000 км. , но сега е коренно различно - извън града с клима 10/100 градско с клима 14/100 без клима брой с литър по малко извънградско и 2 по малко градско.Нереално беше тва 95 лева за газ 1000 километра при положение че на бензин градско си лапаше 15.Искам след месец пак да споделиш градския разход но поне на 1000 километра а не на 100.
      Как се смята това 1000км. на градско че неми е ясно като гледам колегата какви разходки си прави на дали ще се задържи 1000км. в града зада ти даде резултат
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

В София няма градско каране,а кибичене по задръстванията.А между другото много мее "яд"че с 20л.газ,ще мина толкова градско колкото с 18л.бензин

Коментар

Atanas71 написа:
          npace написа:
          Как се смята това 1000км. на градско че неми е ясно като гледам колегата какви разходки си прави на дали ще се задържи 1000км. в града зада ти даде резултат
          Лесно се смята минаваш 1000 км и гледаш кви пари си дал.

Коментар

Лесно се смята минаваш 1000 км и гледаш кви пари си дал.[/quote] Колега , исках да кажа че не е толкова лесно в смисъл че надали колегата ще мине 1000км. градско без да излезе на извънградско и тук идва момента .....А пък толкова ли е важно това дали 8.5 или 9.2л./100км. За мен лично разлика от 2л. вече е нещо но такива дребни сметки не правя. Бях в една компания и когато с събирахме на приказка постояно се говореше на кой колко му горяла колата което ме отврати и ги разкарах :D
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Икономията,била майка на мизерията,е прави са.Днес трябваше да отскоча до Ст.Загора в 12.30 тръгнах,там за 1ч.и обратно,480км.за 45лв./винаги до горе/.Като се прибрах взех жената и хлапето и на кръчма,май ще има и за цигари за утре от разликата в горивото,е какво да смятам толкова.

Коментар

tashunk написа:
                Икономията,била майка на мизерията,е прави са.Днес трябваше да отскоча до Ст.Загора в 12.30 тръгнах,там за 1ч.и обратно,480км.за 45лв./винаги до горе/.Като се прибрах взех жената и хлапето и на кръчма,май ще има и за цигари за утре от разликата в горивото,е какво да смятам толкова.
                Вчера качих хлапетата и женами и направихме една разходка до Чудните мостове .Общо 270км. сложих 40лв. Днес още 40-тина километра градско и свърши :D и така .Последните ми пресмятания бяха някаде 15 дена след като сложих ГИ и от тогава отпуснах двата края

Коментар

Колега Atanas71 , адаш , моята и твоята та да не кажа всички италиански коли крещят:"Fuck the fuel economy!" , така че айде наистина да не се правим не за 1-2 литра а за 3-4 а?

Коментар

npace написа:
                    Колега Atanas71 , адаш , моята и твоята та да не кажа всички италиански коли крещят:"Fuck the fuel economy!" , така че айде наистина да не се правим не за 1-2 литра а за 3-4 а?
                    Да ти кажа само да не са 8-10 че ще опрем до цената на бензина .Какво ти пука колко ти гори не се коси :D 2.50 лв. още са далеч.

Коментар

Е най-накрая се разбрахме!Вчера докато зареждах на една бензиностанция,касиерката много нагло ми-се изкиска,попитах що-така а Тя Вие ли- сте с coupeto,Аз да , Тя хи-хи.Викам и що-несе смя на оня с тоарега преди мен дето сложи за 25лв.нафта е аз се-смях.Цървула сие цървул :D

Коментар

Ние сме се разбрали още от момента в който натоварихме в багажниците бутилките....Колега Атанас71 началото на април сложих АГУ-то на 101500 км сега съм точно на 105000 и да ти кажа след месец когато съм на 106000 ти давам гаранция че съм избил газовата на 100% оттам насетне единствено си пожелавам безавариини километри за да има смисъл цялата процедура.Едно нещо което ми се искаше да добавя от самото нячало:Аз тая кола не съм я взел за да я мия и лъскам , а за да я карам колкото се може повече!

Коментар

Аз тая кола не съм я взел за да я мия и лъскам , а за да я карам колкото се може повече! :D Алелуя

Коментар

Working...
                          X