Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион за FIAT COUPE ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газов инжекцион за FIAT COUPE ???

здравейте.доста се рових във форума ама не намерих нужната информация за мойта колица.предварително се извинявам ако има такава.та питанката ми е следната-некой слагал ли е г.и. на фиат купе и какви са му впечатленията.моля да споделите че работата е сериозна.не се издържа на тоя бенз.бахти 2,30лв./л.лепвам газово веднага ама срещам много протеворечиви мнения.то май всичко е до късмета май.при едни върви при други не,надявам се при мен всичко да е о.к.фиатката е двулитрова ламя 102KW.баси 20 кинта=8,5л.бенз.ще фана един калашников и ще им дръпна един два откоса на тея кавали в министерството.

2.0 16V?Виж янис кво може да измисли по въпроса При мен общо взето помогна

Коментар

Пич,калашника от Мен,патроните отТеб :D С същата кола съм,и другата седмица ще слагам ГИ.Дано стане добре,че кинтите не са малко.Мислех за Фобос,че скоро ще правят селвиз в С-я и при евентуални проблеми са ми под-ръка."Чувам добри неща за Тях.Ако не бързаш изчакай резултат,но веднага след монтажа заминавам за Гърция за 2сед.Изчакай ще имаш точни резултати.Поздрави

Коментар

Колеги добре сте се ориентирали към ГИ обаче кога ще го избиете като слушам 2000 и нагоре?Тези коли трябва да ги карате поне 5-6 години и тамън да ги избиете тези газове ще ви писне.Другия момент не може след 3 дни каране да се каже кой знае колко.За 3 дни може да изгорите за 40-50 кинта газ но сериозни коментари няма как да направите.Не забравяйте и още един момент - поддръжката на тази кола не е като на опел или ваз.

Коментар

Това с подръжката не-можах даго разбера,не говорим за ламарини,чук-чук.Ако Си мислиш,че консумативите са по-скъпи,нее вярно.Колата е изключително здрава.За 2г.и нищо само накладки и една задна главина 120лв.с бакшиш от 20 кинта за експр.работа това е.Въздушен филтър 10лв./ако трябва на 2000 ще го сменям/Цената на ГИ е 1200,при 48000км. за периода,до 3м.е избита.А забравих за двете седмици в Г-я ще имам над 3000км.Ще добия някаква престава все пак.

Коментар

нема кво да му мисля .тая сутрин ми скочиха с оферта г.и. за 600 лв.един приятл се помлял с алфата 164 и му артисал инжекциона.ще разпитам тук там ще стане ли за самолета и ще го лапна май.600 лв.отдолу са си 600 лв.много пъти съм се прекарвал така,ама е време и на мене да ми провърви мааму стара.

Коментар

npace написа:
              Колеги добре сте се ориентирали към ГИ обаче кога ще го избиете като слушам 2000 и нагоре?Тези коли трябва да ги карате поне 5-6 години и тамън да ги избиете тези газове ще ви писне.Другия момент не може след 3 дни каране да се каже кой знае колко.За 3 дни може да изгорите за 40-50 кинта газ но сериозни коментари няма как да направите.Не забравяйте и още един момент - поддръжката на тази кола не е като на опел или ваз.
              1100лв. айде да неплашим колегите с такива 2000лв.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                npace написа:
                1100лв. айде да неплашим колегите с такива 2000лв.
                от 1100 лв.почват.колегата е прав.доста изчетох по тази тема.за фобос има добри отзиви.ако не пасне г.и.от алфата ще се пазари фобос май.а при тази разлика газ-бензин-50% мисля че за година ще избия г.и.ма тея кавали като видят че харата карат предимно на гас нищо чудно да я направят 2 лв.да живее трйната коалиция.да им е_а майката таргаши.

Коментар

Обикновена газова няма ли да свърши работа ?
                  Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

Принципно няма проблем и с обикновенна газ но щом има пари за ГИ и ще продължава да си я кара нека да си сложи

Коментар

имах една японска фурия еklipse,излъгах се да и сложа обикновенно газово.като каза тази кола че ще гърми,не вървеше и и изгармя компа за капак.дадох 500 за газ .за комп дадох 400,ламда сонда-120лв. и много нерви по майстори и елкони.за това хората са исмислили г.и.за такива двигатели,с дюзи ,отделен комп,както си требе.който иска да е_е дявола нема да стане.повече ще виси под капака отколкото зад волана.споделям от личен опит.патих веднъж и знам.то некой ще каже ми то е нямало центровка.аз ще му кажа че центровка за нашето гориво още не е измислена.успех.

Коментар

ne6toto написа:
                        имах една японска фурия еklipse,излъгах се да и сложа обикновенно газово.като каза тази кола че ще гърми,не вървеше и и изгармя компа за капак.дадох 500 за газ .за комп дадох 400,ламда сонда-120лв. и много нерви по майстори и елкони.за това хората са исмислили г.и.за такива двигатели,с дюзи ,отделен комп,както си требе.който иска да е_е дявола нема да стане.повече ще виси под капака отколкото зад волана.споделям от личен опит.патих веднъж и знам.то некой ще каже ми то е нямало центровка.аз ще му кажа че центровка за нашето гориво още не е измислена.успех.
                        100% съгласен
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

ne6toto написа:
                          нема кво да му мисля .тая сутрин ми скочиха с оферта г.и. за 600 лв.един приятл се помлял с алфата 164 и му артисал инжекциона.ще разпитам тук там ще стане ли за самолета и ще го лапна май.600 лв.отдолу са си 600 лв.много пъти съм се прекарвал така,ама е време и на мене да ми провърви мааму стара.
                          пфу,взех да се колебая за този вариант.то направо го изключвам ако е верно.попитах на три места и ми дадоха не много добри оферти.ми 600 лв.за г.и.300 лв за поставяне, ако требе да се сменят и некви филтри и там още кво си то по добре да си взема нов г.и.,ми казаха пичовете.наистина ли е толкова монтажа баси или ме връзват за черешата и ме замерят с камъни само и само да си взема от техните кирии.моля за помощ.не знам кво да направя.

Коментар

накрая че си купим колело и ще джиткам из махлата,натам вървят нещата май.

Коментар

Замерятте с камани. Един монтаж е 200лв. макс.

Коментар

Working...
                              X