здравейте.доста се рових във форума ама не намерих нужната информация за мойта колица.предварително се извинявам ако има такава.та питанката ми е следната-некой слагал ли е г.и. на фиат купе и какви са му впечатленията.моля да споделите че работата е сериозна.не се издържа на тоя бенз.бахти 2,30лв./л.лепвам газово веднага ама срещам много протеворечиви мнения.то май всичко е до късмета май.при едни върви при други не,надявам се при мен всичко да е о.к.фиатката е двулитрова ламя 102KW.баси 20 кинта=8,5л.бенз.ще фана един калашников и ще им дръпна един два откоса на тея кавали в министерството.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион за FIAT COUPE ???
Collapse
X
-
Пич,калашника от Мен,патроните отТеб :D С същата кола съм,и другата седмица ще слагам ГИ.Дано стане добре,че кинтите не са малко.Мислех за Фобос,че скоро ще правят селвиз в С-я и при евентуални проблеми са ми под-ръка."Чувам добри неща за Тях.Ако не бързаш изчакай резултат,но веднага след монтажа заминавам за Гърция за 2сед.Изчакай ще имаш точни резултати.Поздрави
Коментар
-
Колеги добре сте се ориентирали към ГИ обаче кога ще го избиете като слушам 2000 и нагоре?Тези коли трябва да ги карате поне 5-6 години и тамън да ги избиете тези газове ще ви писне.Другия момент не може след 3 дни каране да се каже кой знае колко.За 3 дни може да изгорите за 40-50 кинта газ но сериозни коментари няма как да направите.Не забравяйте и още един момент - поддръжката на тази кола не е като на опел или ваз.
Коментар
-
Това с подръжката не-можах даго разбера,не говорим за ламарини,чук-чук.Ако Си мислиш,че консумативите са по-скъпи,нее вярно.Колата е изключително здрава.За 2г.и нищо само накладки и една задна главина 120лв.с бакшиш от 20 кинта за експр.работа това е.Въздушен филтър 10лв./ако трябва на 2000 ще го сменям/Цената на ГИ е 1200,при 48000км. за периода,до 3м.е избита.А забравих за двете седмици в Г-я ще имам над 3000км.Ще добия някаква престава все пак.
Коментар
-
нема кво да му мисля .тая сутрин ми скочиха с оферта г.и. за 600 лв.един приятл се помлял с алфата 164 и му артисал инжекциона.ще разпитам тук там ще стане ли за самолета и ще го лапна май.600 лв.отдолу са си 600 лв.много пъти съм се прекарвал така,ама е време и на мене да ми провърви мааму стара.
Коментар
-
npace написа:Колеги добре сте се ориентирали към ГИ обаче кога ще го избиете като слушам 2000 и нагоре?Тези коли трябва да ги карате поне 5-6 години и тамън да ги избиете тези газове ще ви писне.Другия момент не може след 3 дни каране да се каже кой знае колко.За 3 дни може да изгорите за 40-50 кинта газ но сериозни коментари няма как да направите.Не забравяйте и още един момент - поддръжката на тази кола не е като на опел или ваз.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:npace написа:Колеги добре сте се ориентирали към ГИ обаче кога ще го избиете като слушам 2000 и нагоре?Тези коли трябва да ги карате поне 5-6 години и тамън да ги избиете тези газове ще ви писне.Другия момент не може след 3 дни каране да се каже кой знае колко.За 3 дни може да изгорите за 40-50 кинта газ но сериозни коментари няма как да направите.Не забравяйте и още един момент - поддръжката на тази кола не е като на опел или ваз.
Коментар
-
имах една японска фурия еklipse,излъгах се да и сложа обикновенно газово.като каза тази кола че ще гърми,не вървеше и и изгармя компа за капак.дадох 500 за газ .за комп дадох 400,ламда сонда-120лв. и много нерви по майстори и елкони.за това хората са исмислили г.и.за такива двигатели,с дюзи ,отделен комп,както си требе.който иска да е_е дявола нема да стане.повече ще виси под капака отколкото зад волана.споделям от личен опит.патих веднъж и знам.то некой ще каже ми то е нямало центровка.аз ще му кажа че центровка за нашето гориво още не е измислена.успех.
Коментар
-
ne6toto написа:имах една японска фурия еklipse,излъгах се да и сложа обикновенно газово.като каза тази кола че ще гърми,не вървеше и и изгармя компа за капак.дадох 500 за газ .за комп дадох 400,ламда сонда-120лв. и много нерви по майстори и елкони.за това хората са исмислили г.и.за такива двигатели,с дюзи ,отделен комп,както си требе.който иска да е_е дявола нема да стане.повече ще виси под капака отколкото зад волана.споделям от личен опит.патих веднъж и знам.то некой ще каже ми то е нямало центровка.аз ще му кажа че центровка за нашето гориво още не е измислена.успех.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ne6toto написа:нема кво да му мисля .тая сутрин ми скочиха с оферта г.и. за 600 лв.един приятл се помлял с алфата 164 и му артисал инжекциона.ще разпитам тук там ще стане ли за самолета и ще го лапна май.600 лв.отдолу са си 600 лв.много пъти съм се прекарвал така,ама е време и на мене да ми провърви мааму стара.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар