Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ламбда контрол.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за ламбда контрол.

Днес ходих при един "специалист" дали може да ми сложи ламбда контр,а той ми говори че от тях нямало никакъв смисъл даже колата ставала по мудна.След толкова четене и слушане за обратният ефект той ме уби.Както и да е отидох при други и ми предложиха полски защото италиански трудно се намирали а били и скъпи.Полските са на 150лв-само не разбрах и стъпковото моторче ли е в цената.Ако има някой с такова или компетентен по въпроса да пише.Чета че имали по няколко режима-при всички ли е така или при определени марки.
    Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Колега, малко погрешно слагаш специалист в кавички. Мога да твърдя, че моя газаджия е един от най-добрите във Варна и освен това ми е приятел и няма за цел на всяка цена да ми пробута поредната скъпа джаджа. За моята кола той ми каза нещо подобно, ама без мудността. Дай малко повече инфо за газовата ти уредба и ще ти напиша някои подробности.
    Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Обикновена газова БРЦ семулатори на дюзи и сонда.Бравото е със мет.колектори.
      Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Имаш ли някакви проблеми с газовото, прекъсване, сериозна загуба на мощност, ненормално голям разход, детонации, светещ чек на дюзите, колебливи обороти и т.н.?
        Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

къде се подвизава този най добър газаджия във Варна,че да го посетя?????????Кат ги знам повечето ..........само парите да ти вземат и после ...никаква компетентна мисъл и помощ не можеш да чуеш от тях.Добре че беше колегата Янис от Пазарджик,та да удари компетентно рамо,кое как да направя
          ФИАТ БРАВО 1.4-ГОЛЕМИЯ МОТОР

Коментар

Проблеми нямам-като детонации,прекъсвания и прочие.Единствено ми свети дюзата но м/у 2500-3000об. угасва.Разходами е около 9.5 на 13-14.

Коментар

4i4oico написа:
              къде се подвизава този най добър газаджия във Варна,че да го посетя?????????Кат ги знам повечето ..........само парите да ти вземат и после ...никаква компетентна мисъл и помощ не можеш да чуеш от тях.Добре че беше колегата Янис от Пазарджик,та да удари компетентно рамо,кое как да направя
              Колега, не давай оценки без да познаваш човека, тъпо е...

Коментар

Re: Въпрос за ламбда контрол.

kimirai написа:
                Днес ходих при един "специалист" дали може да ми сложи ламбда контр,а той ми говори че от тях нямало никакъв смисъл даже колата ставала по мудна.След толкова четене и слушане за обратният ефект той ме уби.Както и да е отидох при други и ми предложиха полски защото италиански трудно се намирали а били и скъпи.Полските са на 150лв-само не разбрах и стъпковото моторче ли е в цената.Ако има някой с такова или компетентен по въпроса да пише.Чета че имали по няколко режима-при всички ли е така или при определени марки.
                Кой специалист ? Върви на оня на гарата, той ме газифицира и направи всичко екстра. За мен е много точен
                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Да е се казва Розалин

Коментар

От Търново останах с добри впечатления само от Милен на СБА, а този на гарата на браво не беше слагал газова уредба, щом ме пита пълна ижекция ли е. Така че смятай колко им вдява и ми препоръча единствено ГИ, защото другите незнайно защо не ставали за бравото, ама аз пари за ГИ нямам, пък и яниз писа че за моя двигател не е проблем да се сложи обикнновена. А Розалин ми се струва, че беше от бояджиите, да не бъркам само. Я кажи ти твоя БРЦ къде си го слагал, или така си я взе.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

[quote]4i4oico написа:къде се подвизава този най добър газаджия във Варна,че да го посетя?????????Кат ги знам повечето ..........само парите да ти вземат и после ...никаква компетентна мисъл и помощ не можеш да чуеш от тях.Добре че беше колегата Янис от Пазарджик,та да удари компетентно рамо,кое как да направя Колега, не давай оценки без да познаваш човека, тъпо е...не давам оценка Абартчо :D .......а търся квалифицирана помощ......ама ти щом така мислиш..........айде стига съм спамил.Ако все пак ти се споделя .......кажи как се казва и къде да го намеря
                      ФИАТ БРАВО 1.4-ГОЛЕМИЯ МОТОР

Коментар

Така я взех но искам да сложа контрол.Точно при милен ходих и той каза че няма проблем.Работят с някакви полски и ако има някой да каже впечатление.Разход 10на13 ми се вижда висок

Коментар

Working...
                        X