на мен на нормален режим ми даде 8,3 смесен разход със средна скорост 90-100 км/ч ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион Фобос
Collapse
X
-
tskostov написа:на мен на нормален режим ми даде 8,3 смесен разход със средна скорост 90-100 км/ч ....Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Според мен е доста трудно да се засече разхода извънградско. Трябва да се зарежда винаги на една и съща газостанция. Аз карах между София и Бургас и зареждам само на Лукойл ама всеки път различно количество поема. Единият път излезе разхода 6,5/100 което си е абсолютно невъзможно впредвид задкормилното устройство , друг път излиза 10/100. А за Фобоса засега впечатленията са смесени , но това е май заради майсторлъка на газаджиите които си избрах. Има(х) един много дразнещ проблем който се надявам че вече го няма (чук чук на дръвце) ама като съм по-сигурен ще пиша в темата която отворих навремето. почти сигурен съм че при икономично каране колата може да даде около 7 извънградско с Фобоса. За съжаление не мога да го сравня с разхода на бензин тъй като преди да сложа газовото колата не е излизала на дълъг път.И да ви питам нещо , на мен така и не пожелаха да ми кажат как да запаля на газ ако имам проблем с нещо по бензиновата система. казаха да им звъня на телефоните ако има грижи. Някой знае ли нещо по въпроса ?Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:И да ви питам нещо , на мен така и не пожелаха да ми кажат как да запаля на газ ако имам проблем с нещо по бензиновата система. казаха да им звъня на телефоните ако има грижи. Някой знае ли нещо по въпроса ?Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
MadHead написа:Трябва да разполагаш с някоя от по-новите версии на софтуеъра на фобос. Натискаш и държиш копчето за превключване газ/бензин и даваш контакт...въртиш...като през цялото време не пускаш копчето.При тази процедура се записва колко пъти си го правил и ако е често, не ти се признава гаразнцията на инжекторите, защото се скапвали при стартиране при студена газBrava 1.6 ELX
Коментар
-
u_bo
някой беше споделил че имал софтуер за връзка с този ГИ Фобос. да имате впечатления.идеята е като си караш да можеш с лаптоп да го наблюдаваш и евентуално донастройваш.
Коментар
-
u_bo написа:някой беше споделил че имал софтуер за връзка с този ГИ Фобос. да имате впечатления.идеята е като си караш да можеш с лаптоп да го наблюдаваш и евентуално донастройваш.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
На нормален режим ми даде разход малко под 10л. на 100км. Като общата дистанция на пробега беше 360км. от които около 170км. на климатик. и скорост 100-120км./ч. Това е доста добре :D като се има в предвид че ако се кара 90-100км./ч. ще падне още.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Днес направих вече 25000км. на газ с ГИ Фобос. Общо впечатлен съм от стабилната и безаварйна работа.Никакви допълнителни настройки не съм правил . Смених газовия филтър преди 2 хил.км. не че имаше смисъл още не беше се запушил, но като се има в предвид километрите които съм минал...Незнам каква е тази газ с която караме тук в България но съм впечатлен от газта в Гърция колата вървеше по добре разхода падна . С гръцката газ минах километри за които тук само мога да мечтая :D Колегите с Фобос нека да споделят впечатления от работата и евентуални проблемиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
u_bo
Atanas71 написа:Днес направих вече 25000км. на газ с ГИ Фобос. Общо впечатлен съм от стабилната и безаварйна работа.Никакви допълнителни настройки не съм правил . Смених газовия филтър преди 2 хил.км. не че имаше смисъл още не беше се запушил, но като се има в предвид километрите които съм минал...Незнам каква е тази газ с която караме тук в България но съм впечатлен от газта в Гърция колата вървеше по добре разхода падна . С гръцката газ минах километри за които тук само мога да мечтая :D Колегите с Фобос нека да споделят впечатления от работата и евентуални проблеми
Коментар
-
u_bo написа:Atanas71 написа:Днес направих вече 25000км. на газ с ГИ Фобос. Общо впечатлен съм от стабилната и безаварйна работа.Никакви допълнителни настройки не съм правил . Смених газовия филтър преди 2 хил.км. не че имаше смисъл още не беше се запушил, но като се има в предвид километрите които съм минал...Незнам каква е тази газ с която караме тук в България но съм впечатлен от газта в Гърция колата вървеше по добре разхода падна . С гръцката газ минах километри за които тук само мога да мечтая :D Колегите с Фобос нека да споделят впечатления от работата и евентуални проблемиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар