Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион Фобос

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

миналата година като минавахме през Серес и Драма (гръцки градове близо до границата), навсякъде където имаше ЕКО си беше Кинитрон .Атанасе, къде ти монтирата фобос-а ?
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
      миналата година като минавахме през Серес и Драма (гръцки градове близо до границата), навсякъде където имаше ЕКО си беше Кинитрон .Атанасе, къде ти монтирата фобос-а ?
      В Карлово монтирах Фобос-а.Ако те интерисува нещо по подробно за ГИ Фобос пиши на лични защото тук много специалисти и спорят за глупости и някакви виртуални предимства на другите ГИ пред Фобос-а
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
        ....В Карлово монтирах Фобос-а.Ако те интерисува нещо по подробно за ГИ Фобос пиши на лични защото тук много специалисти и спорят за глупости и някакви виртуални предимства на другите ГИ пред Фобос-а
        защо? аз не съм с това впечатление,има един колега дето пише против Фобоса, НО там се знае защо аз съм със Заволи , но от приятели с Фобос имам добро мнение за него!!по-добре пишете тук, защото в момента Фобос се предлага на много места и е добре да се сверят часовниците

Коментар

u_bo написа:
          Atanas71 написа:
          ....В Карлово монтирах Фобос-а.Ако те интерисува нещо по подробно за ГИ Фобос пиши на лични защото тук много специалисти и спорят за глупости и някакви виртуални предимства на другите ГИ пред Фобос-а
          защо? аз не съм с това впечатление,има един колега дето пише против Фобоса, НО там се знае защо аз съм със Заволи , но от приятели с Фобос имам добро мнение за него!!по-добре пишете тук, защото в момента Фобос се предлага на много места и е добре да се сверят часовниците
          1200лв. е цената в момента.Като впечатления за 25000км. незнам какво да кажа, само зареждам и карам и то яко каране от началота на годината 32хил.км. :D Доволен съм от Фобос-а защото за това време нищо не съм пипал като доработка или ремонт.Има от форума 4 колеги които монтираха в Карлово Фобос нека те да кажат имат ли някакви проблеми , а що се отнася до виртуалните предимства на титулованите марки ГИ за 200-300лв. отгоре според мен не си струва.
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
          X