Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lovato RGE92 vs. BRC AT90E, съвети???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lovato RGE92 vs. BRC AT90E, съвети???

здравейте колеги,обръщам се към вас с едно въпросче. след двудневна разходка из БГ и никакво настъпване на колата (говорим за двама души с по един сак багаж) даде разход над 10/100. преди време съм го минавал същият маршрут и разходът беше 8-8,2/100 това преди повече от година нещо този изпарител с който съм в момента хич не ми допада и ми прави номерца....заедно с високият разход.та въпросчето ми е да кажете кой според вас е по читавият изпарител за моята "бегачка". не съм много много по големите скорости - 120-130 максимум но определено държа на ниският разход и стабилните ниски обороти за в града. четах някъде по темите че за фиатките БРЦ били по ОК но си кажете мнението.мерси много предварително на всичкиП.С.след празниците ще сменя въздушният филтър но съм на 99% сигурен че не е това проблемът.за цените не им ги знам на двата "конкурента" но след празниците и тази информация ще имам. ако разликата в цените е голяма няма да се двоумя изобщо
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

имах кадет 14нз ,в момента астра 16нз ,пробвал съм различни изпарители,най доволен съм от брц,за бравата имам брц
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Преди имах пежо 405 с газова уредба БРЦ и беше перфектно, веднъж не ми е гърмяла, градско гореше 10-11, а извън 8-9 и под 100 не падам извънградско.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Re: Lovato RGE92 vs. BRC AT90E, съвети???

Ewing написа:
        четах някъде по темите че за фиатките БРЦ били по ОК но си кажете мнението.
        Имах съвсем нов БРЦ на типото, не мисля че втори път бих сложил такъв на моя кола, дълъг път 20 лв = 217 км, нееднократно. На твое място, едно ново турско ловато /принко ли бяха или нещо такова/ , саморъчно поставяне и това е.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

последен ъпдейт: БРЦ АТ90Е - 135 кинта с поставянето, ловато RGE92 140 кинта и още 10 за поставянето.продължавам да събирам мнения. благодаря на вече отзовалите се
          182A4.000 IAW49F
          LPG - Lovato EasyFast
          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Е със 130 кажи ми как да не ти харчи 9-10...
            N.Y. State of Mind

Коментар

Plastex написа:
              Ewing написа:
              четах някъде по темите че за фиатките БРЦ били по ОК но си кажете мнението.
              Имах съвсем нов БРЦ на типото, не мисля че втори път бих сложил такъв на моя кола, дълъг път 20 лв = 217 км, нееднократно. На твое място, едно ново турско ловато /принко ли бяха или нещо такова/ , саморъчно поставяне и това е.
              Добре като си против БРЦ с ловато колко ти гори, защото даваш разход около 9/100, което ми се вижда нормално.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                Добре като си против БРЦ с ловато колко ти гори, защото даваш разход около 9/100, което ми се вижда нормално.
                Не съм с ловато в момента, но мисля че 9/100 е доста за дълъг път, това за фиат типо 1.4 .
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

sachma написа:
                  Е със 130 кажи ми как да не ти харчи 9-10...
                  ами аз карам със 130 само при изпреварване предимно иначе 110-115 пък аз винаги така съм си карал и разхода извънградско винаги е бил 8-8,5
                  182A4.000 IAW49F
                  LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Не спорете всичко е вапрос на настройки и на напасване на дефузьора на плочката спрямо изпарителя. Аз бих предпочел БРЦто :D има по голяма чуствителност от ЛОВАТОто съответно ще му трябва по голям дефузьор от там по добро пълнене.

Коментар

ами и аз към него съм се насочил, само че qnisZ, кажи ще трябва ли да мсеням и нещо друго или може да се размина само със смяна на изпарителя. питам за да знам за какви горе долу разходи да се подготвя.
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast

Коментар

БРЦ е основен производител на компоненти за всички италиански газови уредби , от тук си направи сметката кое е по-добро.Карлово е град в които се монтират първите газови уредби в България преди повече от 25години , с две думи газаджийски район .Добре сме запознати и с марки и с производители.Едната ми кола е с такава уредба .Много е важна настройката на изпарителя което е лесна работа само да знае майстора за какво става въпрос защото в повечето случаи налучкват и правят опити които ни костват много нерви.Един колега беше писал по-горе за турско Ловато незабравяй че има и турско БРЦ но се продава за италианско.Миналата година ги различавахме по ном.номер на италианското номера беше и е набит в корпуса ( основното тяло на изпарителя) с точков шрифт, а на турския беше на залепен стикер Скоро несъм виждал такъв.
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

ами аз от brcbg.com мисля да го взимам, водят се вносители на BRC мисля,че са оригинални. казаха 135 кинта с монтажа, което се надявам да включва и реглаж. да се надяваме, че и майсторите там си знаят работата.следващата седмица ще пускам отзиви
                          182A4.000 IAW49F
                          LPG - Lovato EasyFast

Коментар

от петък съм с АТ90Е-Е 70кW за сега има положително развитие от към вървене, да видим след 4-5 дни как ще е разхосдът :Pза всичко 135 лева и монтаж за около час. ако някой се интересува нещо нека пита.
                            182A4.000 IAW49F
                            LPG - Lovato EasyFast

Коментар

MGP

Ewing написа:
                              от петък съм с АТ90Е-Е 70кW за сега има положително развитие от към вървене, да видим след 4-5 дни как ще е разхосдът :Pза всичко 135 лева и монтаж за около час. ако някой се интересува нещо нека пита.
                              Колега как се държи колата засега?

Коментар

Working...
                              X