sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да слагам АГУ в Търново?
Collapse
X
-
Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
-
van_dal написа:B1keP_B0y написа:Гарата ...Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
chandler написа:този до гарата, дето казваш, гаранция за монтажа дава ли някаква. Предполагам работи с негови уредби, а не аз да му нося купена от друго място. и каква марка са неговите?Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
-
chandler написа:този до гарата, дето казваш, гаранция за монтажа дава ли някаква. Предполагам работи с негови уредби, а не аз да му нося купена от друго място. и каква марка са неговите?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
B1keP_B0y написа:а не разбрах кой не слага емулатори ??--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Днес ходих при мозъка свестен ми се стори, но той също не иска да ми сложи обикновенна газова, а инж. при него е 1350лв. а фобос ми дадоха цена от 1170 лв. Някой има ли впечатления за работата на пичовете от Полски тръмбеш, разбрах че цената при тях е 450лв и имали много марки уредби, днес нямах време, но утре ще им звъня и ако имат БРЦ е решено, там ще я слагам.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Сложих газ най-накрая, в Полски Тръмбеш при един майстор. Направи добър монтаж, уредбата е БРЦ, с бутилка резервна гума, емулатор да не дава грешки, пълнителя ми го сложи до капачката за бензин, аба европейско всичко 480лв. Ако и разхода е добре грешка няма да има, иначе колата върви добре, ама ще видим.....--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
van_dal написа:Сложих газ най-накрая, в Полски Тръмбеш при един майстор. Направи добър монтаж, уредбата е БРЦ, с бутилка резервна гума, емулатор да не дава грешки, пълнителя ми го сложи до капачката за бензин, аба европейско всичко 480лв. Ако и разхода е добре грешка няма да има, иначе колата върви добре, ама ще видим.....Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:van_dal написа:Сложих газ най-накрая, в Полски Тръмбеш при един майстор. Направи добър монтаж, уредбата е БРЦ, с бутилка резервна гума, емулатор да не дава грешки, пълнителя ми го сложи до капачката за бензин, аба европейско всичко 480лв. Ако и разхода е добре грешка няма да има, иначе колата върви добре, ама ще видим.....--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар