Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да слагам АГУ в Търново?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде да слагам АГУ в Търново?

Колеги, моля ако някой има впечатления от майстори на газови уредби във и около Велико Търново да сподели мнение, защото ще слагам тези дни газова уредба, че вече не се издържа сипах за 20лв. 9 литра бенз, направо ми се къса сърцето Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 .
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

В СБА-то търсиш Милен- факира поставят пропан-бутан и метан.Имат всичко необходимо-компютри и т.н.На момчето много му чува главата и е табетлия.Лично на мен ми е слагал две газови и съм много доволен.Тел. му е 0889758233-Милен.Дано съм помогнал.
    Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Мерси за него не се бях сетил :D

Коментар

Ходих при Милен и.... 800лв. за обикновенна с ламбда контрол и аванс процесор, а български ГИ 1100 лв. Аз честно казано търся нещо по-евтино пък и неговите уредби са ланди, а за тях нямам впечатления. Ако някой има впечатления от други газаджии да казва, дори и да не са от ВТ. Горна, Габрово, Плевен не ме бърка да се разходя стига да е свястна уредбата и да е за добра цена.

Коментар

van_dal написа:
          Ходих при Милен и.... 800лв. за обикновенна с ламбда контрол и аванс процесор, а български ГИ 1100 лв. Аз честно казано търся нещо по-евтино пък и неговите уредби са ланди, а за тях нямам впечатления. Ако някой има впечатления от други газаджии да казва, дори и да не са от ВТ. Горна, Габрово, Плевен не ме бърка да се разходя стига да е свястна уредбата и да е за добра цена.
          Хм 800 лв. ти се виждат много ама после да не съжаляваш ,че не си поставил всичко и разхода е голям и трупа грешки на поразия.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На теб не ти ли се вижда много, пък и ако се сложи имулатор на дюзите и на ламбдата няма да трупа грешки и ще струва около 500 лв. уредбата, но майстора ми каза, че може да гърми, въпреки че мен ме съмнява, всички разправят че обикновенна уредба на инжекцион гърми, пък аз преди имах пежо 405 с обикновенна уредба BRC, дори изпарителя беше вакуумен и за 2 години веднъж не ми е гърмяла, вървеше си перфектно. Та в крайна сметка май по-добре да си карам на бензинец, пред алтернативата да слагам уредба за 1100-1300 лв.

Коментар

Ще съжаляваш ако се циганиш за 200-300лв.Не че са малко ама след това да не дадеш два пъти по толкова.Даже съм чувал че това 1.8 няма подкарване без газ.инж.Аз си харесах едно браво 1.6 16в с пластмасовите колектори и му се обаждам и той вика ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГИ или БУМ
              Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

kimirai написа:
                Ще съжаляваш ако се циганиш за 200-300лв.Не че са малко ама след това да не дадеш два пъти по толкова.Даже съм чувал че това 1.8 няма подкарване без газ.инж.Аз си харесах едно браво 1.6 16в с пластмасовите колектори и му се обаждам и той вика ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГИ или БУМ
                Моето е с метални колектори, за сега ще обиколя и другите газаджии в Търново и ще му мисля. Иска ми се да си намеря БРЦ уредба, защото имах такава и беше супер.

Коментар

Никакъв проблем с обикновената газова. :D

Коментар

qnisZ написа:
                    Никакъв проблем с обикновената газова. :D
                    Щом ти казваш, значи слагам една обикновенна с емулатори и почвам да жуля, че то докрая на годината бензина ще прехвърли 3лв.

Коментар

А бе тва майсторите в Търново са много смотани, днес на един му обяснявам как да подкара ТАП а той си знае ноговото *е малоко му резнах квитанцийте ама какво да се прави* да не иска да му изнасям лекция по тел. пък и имах доста работа. :D Нищо лошо не казвам ама не могат да подкарат един ТАП който е специално за тази кола.

Коментар

qnisZ написа:
                        А бе тва майсторите в Търново са много смотани, днес на един му обяснявам как да подкара ТАП а той си знае ноговото *е малоко му резнах квитанцийте ама какво да се прави* да не иска да му изнасям лекция по тел. пък и имах доста работа. :D Нищо лошо не казвам ама не могат да подкарат един ТАП който е специално за тази кола.
                        То и аз в Търново свестен майстор не познавам, ще оправи нещо друго ще развали, а тези дето разбират се правят на звезди, оскари трява да им подаряваш, за да ти погледнат колата.

Коментар

Ако си решил твърдо за обикновена газова, върви при Димитър Христов в Самоводене - от центъра хващаш пътя за Ресен и в една пряка в горния край на улицата - наляво, сервиза ще го намериш.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

van_dal написа:
                            qnisZ написа:
                            То и аз в Търново свестен майстор не познавам, ще оправи нещо друго ще развали, а тези дето разбират се правят на звезди, оскари трява да им подаряваш, за да ти погледнат колата.
                            Ми във В.Търново, в сервизите над военното училище - питай за Бобо. Иначе му викат и "Мозъка". Много ги разбира тези газови уредби, с електроники и други джаджи по колите. Малко не цепи басма на разни навлеци, дето се правят на много умни, но върши работа. При всяко положение ще ти даде оптимален вариант за ансамбъл на газовата уредба, така че колата хем да върви без проблем, хем да е на разумна цена. Човекът дава и гаранция за монтажа. Кокото до вложените пари, животът си поскъпва. Все пак, при цена на газта около 1.08 лв и на бензина около 2,25 - сам си направи сметка, за колко време ще избиеш газовата уредба и после ще си на кяр.
                            Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
                            Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Гарата ...
                              Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                              Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
                              X